zillakarpen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Μόλις χτες ηρθε στα χέρια μου μετά απο 3 μήνες περίπου ο 4400 με τα 2mb Αφού έβγαλα τον παλιό μου και αφού χρειάστηκε να αλλάξω και τροφοδοτικό (!) ήρθε η ώρα να μπω στα Windows.Μόλις έκανε boot πήγα και γω να δω το νέο μου απόκτημα σαν διπλό πλέον αλλα όπου και αν κοιτούσα εωλεπα οτι τον εβλεπε μονο σαν μονό Δοκίμασα drivers amd,Hotfixes απο Microsoft τίποτα.... Αυτό που βλέπω ειναι η παρακατω εικόνα.Αν μπορει να κανεις να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιανουάριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Έκδοση BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Ιανουάριος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 MS-7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιανουάριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 http://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_detail.php?UID=638&kind=1Κοίτα μήπως δεν είναι η τελευταία γιατί αυτό που μου έγραψες μάλλον δε λέει και πολλά για την ακριβή έκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Πρώτα κοίτα το bios κι αν δε δουλέψει τσέκαρε στο System properties να είναι acpi multiprocessor pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Ιανουάριος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 http://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_detail.php?UID=638&kind=1Είχες δίκιο μόλις έβαλα το τελευταίο ΒΙΟΣ αμέσως τον είδε σαν διπλοπύρινο.Βέβαια ακομα δεν ειδα τα δοντια του μιας και απ οτι εχω ακουσει το Super pi δεν υποστηρίζει διπλοπύρηνους (αν κάνω λάθος διορθώστε με) αλλα σίγουρα απο τον προηγούμενο επεξεργαστη(4000) θα είναι καλύτερος.Σας ευχαριστώ όλους οσους απαντήσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Βαλε το DVD shrink να σου κανει encoding μια ταινια απο τα 6-7GB στα 4GΒΧρησιμοποιει 100% τη cpu (δηλ και τα 2 cores)την ωρα που θα το κανει, ανοιξε το task manager και με δεξι κλικ στο shrink.exe πηγαινε στο affinity και ξετσεκαρε ενα απο τα δυο cores.Αυτοματα θα πεσει στο 50% η cpu (1 πυρηνας) Δες ποσο θα αυξηθει ο υπολοιπομενος χρονος.Μετα ξανατσεκαρε το και περιμενε λιγο να δεις πως θα αλλαξει παλι προς τα κατω ο απαιτουμενος χρονος για να ολοκληρωθει το encoding.Ειναι ενα απο τα πιο ωραια χειροπιαστα παραδειγματα του dual core :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 29, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 .τα windows SP1 αναγνωριζουν / αξιοποιουν Χ2? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.