Jump to content



(error=-84)


s@kis

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλους.

Πριν μερικές μέρες έστησα το καινούργιο pc. intel core 2 duo E6400 και μητρική GA-965P-DQ6.Aφού έκανα εγκατάσταση τα ΧP τους drivers και ένα καλό update, έκανα και ένα backup με το acronis true image γιατί αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί! Σήμερα χωρίς να υπάρχει και πολύ σοβαρός λόγος αποφάσισα να επαναφέρω το backup και παίρνω αυτό το μήνυμα. " usb.c: unable to get device descriptor (error=-84)" Κρατάει μερικά δευτερόλεπτα ανοίγει το acronis αλλά δεν δουλεύει το ποντίκι ούτε το βελάκι φαίνετε στην επιφάνεια εργασίας. Το acronis το χρησημοποιώ συχνά στο άλλο pc (P4 2.8)χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα. Αν γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει ας απαντήσει!

Y.Γ. Δεν είδα και καμιά τεράστια διαφορά από τον P4 2.8/478/533 τη μητρική στο bios την έχω load optimized defaults!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω για το προβλημα σου αλλα σχετικα με τη διαφορα επεξεργαστων θα τη δεις περισσοτερο σε βαριες εργασιες που θα κανεις ταυτοχρονα. Εκει ο p4 δεν θα τα βγαλει ευκολα περα ενω ο conroe δεν θα καταλαβαινει τιποτα

Link to comment
Share on other sites

Το μήνυμα " usb.c: unable to get device descriptor (error=-84)" το βγάζει το true image v8. Δοκίμασα και το 9,κάτι και βγάζει ένα πολύ μεγαλύτερο μήνυμα στο οποίο πάνω πάνω γράφει ......kernel.....(δεν τα θυμάμε όλα),στη μέση πάρα πολλούς αριθμούς και τέρμα κάτω αναβοσβήνει η γραμμή εντολών στην οποία δεν μπορώ να γράψω τίποτα.Λειτουργεί μόνο το enter που κατεβάζει την παύλα μια σειρά πιο κάτω.Χωρίς να γνωρίζω αν ρωτάω βλακεία υπάρχει περίπτωση να δημιουργείτε το πρόβλημα επειδή σύνδεσα τον υπολογιστή με του γιού μου σε δίκτυο??

Link to comment
Share on other sites

To 9 σου φτιαχνει ενα δισκακι εκκινησης το οποιο κατα το boot σου λεει να επιλεξεις full η απλή εκκινηση (καπως ετσι τελος παντων). Εσυ ποια απο τις 2 επιλεγεις? Τα εχεις δοκιμάσεις και τα 2?

Επίσης στο 8 μπορεις να φτιαξεις 2 δισκακια, το full και το simple, τα εχεις δοκιμάσει και τα 2?

Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα δίσκο εκίνησης τον οποίο είχα φτιάξει παλιότερα με το 8άρι.Στο άλλο pc δεν μου χρειάστηκε ποτέ (κάνει boot το πρόγραμμα απο μόνο του και όλα κυλάνε ομαλά).Σ΄αυτό που δοκίμασα έχει 3 επιλογές. πάνω πάνω τη recomented, στη μέση από άλλη πηγή (usb κτλπ αν θυμάμε καλά) και κάτω κανονική εκίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν Πάνο αυτό έκανα. boot με το 9. Το μήνυμα όσο πρόλαβα να γράψω είναι αυτό.

Acronis

Loading please wait...

kernel BUG at generic.c:115!

invalid operand: 0000

CPU:1

EIP:0010:[<f8a78184>] Not tainteed

EFLAGS:00010206

eax:...αριθμοί

esi:....αριθμοί

ds:..... >>

Process insmod (pid 43 stackpage=f71db000)

stack:...αριθμοί

μέχρι εδώ πρόλαβα να γράψω γιατί μαύρισε η οθόνη και έκανα restart!

Σ΄ευχαριστώ που προσπαθείς να βοηθήσεις

Link to comment
Share on other sites

Δε πιστευω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Εαν καταλαβα καλα το πρόβλημά σου μέχρι στιγμης ειναι οτι δε δουλευει το ποντικι σωστα? (και αρα δε μπορεις να εργασθεις).

Εαν ισχυει αυτο, και εχεις usb ποντικι, θα σουθ πρότεινα να αγορασεις ενα παμθηνο ps2 ποντικι.

Εαν εχω καταλαβει κάτι λάθος ενημερωσε με Plz.\

YS. Το boot με το 9 μη το βιζεσαι, αφησε το λιγακι :)

Link to comment
Share on other sites

Μόνο το acronis 8 ανοίγει μετά το error. Έχω δοκιμάσει και ps2 ποντίκι. Στο 9 μετά το τεράστιο μήνυμα σφάλματος αναβοσβήνει η γραμμή εντολών στην οποία δεν μπορώ να γράψω τίποτα και μετά κάνει μόνο του restart και μπαίνει στα windows κανονικά.Σήμερα δημιουργήθηκε ένα ακόμη πρόβλημα. Aγόρασα ένα δίσκο από το e-shop WD 160g 16mb cahce τον τοποθέτησα master, έκανα partition και προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση τα windows σ΄αυτόν.

Ξεκίνησα την εγκατάσταση και έφτασα στο σημείο διαμόρφωση(επιλέγω κανονική)περιμένω καμιά <<ώρα>>και δεν λέει να φύγει απο το 0%κάνω restart και επιλέγω γρήγορη η οποία γίνεται αμέσως. Αρχίζει η εγκατάσταση και φτάνουμε στο σημείο ο υπλογιστης θα επανεκινήσει σε 15δευτ.Κάνει επανεκίνηση και αντί να συνεχίσει μου βγάζει μήνυμα ότι ένα αρχείο windows system32 krnl exe είναι κατεστραμένο και ότι η επανεγκατάσταση ίσως διορθώσει το πρόβλημα. Δοκίμασα αρκετές(προς το πάρα πολλές)φορές και πήρα το ίδιο μήνυμα. Αφού αγανάκτησα βάζω τον καινούργιο δίσκο slave και κάνω εγκατάσταση τα windows στον άλλο δίσκο. Τελειώνει η εγκατάσταση κανονικά και μέσα απο τα windows δοκιμάζω να κάνω διαμόρφωση στον νέο.

Αρχίζει η διαμόρφωση και φτάνουμε 5 κουτάκια πριν το τέλος. Πηγαίνω παίρνω τα παιδιά απο το σχολείο 5κουτάκια 3.30 παίρνω τη γυναίκα μου απο τη δουλειά 5κουτάκια. Πατάω ακύρωση επιλέγω γρήγορη διαμόρφωση και την κάνει σε 1δευτ ανοίγει ο δίσκος μπορώ να βάλω αρχεία μέσα όλα καλά.

Σκέφτομαι δεν κάνω άλλη μια προσπάθεια να βάλω το λειτουργικό σ΄αυτόν,ξανά τα ίδια παρά λίγο θα τον έσπαγα.Παίρνω τηλ στο e-shop και μου είπαν να τους τον παω να τον κοιτάξουν.Μπλέξαμε δηλ.

Link to comment
Share on other sites

Σάκη,

δοκίμασε άλλο καλώδιο για τον δισκο.

Είχα ακριβώς το ίδιο προβλημα(ειδικα οταν διαβάζω για την εγκατασταση είναι σαν να ξαναζώ τον εφιάλτη)

και τελικά εφταιγαν τα @#$%καλώδια που δοκίμαζα.

Μόλις εβαλα ενα της Akasa είδα φώς.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα και το καλώδιο που έχω στον άλλο δίσκο αλλά τίποτα

Και εγω εξαπατήθηκα.

.Μήπως ξέρει κάποιος πως λέγεται το διαγνωστικό tool της WD??

WD Data life guard utility

Δες εδώ ΚΛΙΝΚ ΜΕ

Link to comment
Share on other sites

Ποιό απ΄όλα να επιλέξω? Τώρα είδα στη διαχείριση δίσκων ότι έχει 69.3mb δεσμευμένο χώρο χωρίς να έχω τίποτα μέσα!

Κοιταξε το μοντελο του σκληρου και επελεξε το ανιστοιχο. (για δισκετα ή cd)

Αν κατι παει στραβα θα σου βγάλει εναν αριθμο σφαλαματος.

Αν απλά κολλάει τότε η ο controller έχει προβλημα ή το καλώδιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.