Jump to content



MSI K8N DIAMOND


zillakarpen

Recommended Posts

Όπως βλέπετε και από την υπογραφή μου έχω αυτή τη μητρική και επειδή ήθελα να κάνω ένα back up του RAID-0 που έχω σε έναν IDE δίσκο (όπως έκανα παλιότερα)πήγα να συνδέσω ξανά τον offline δίσκο που έχω.Το πρόβλημα ξεκινάει εδώ ακριβώς αφού δεν μπορώ να δω καθόλου τους IDE παραμόνο στο ΒΊΟΣ και έχει και ένα περίργο τουλάχιστον menu για τους δίσκους που με μπερδεύει.Αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο Βίος η ξέρει πως θα τους εμφανίσω και στα windows ας μου απαντήσει παρακαλώ.Είναι σίγουρα θέμα ρυθμίσεων και το έχω ξανακάνει απλά τώρα δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να δουλέψει .....

Link to comment
Share on other sites

Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα αλλα όχι KTM έχει να κάνει με κάτι παλιορυθμισεις που έχει αυτό το mobo στο ΒΊΟΣ.κάτι έκανα αλλα αφού κατάφερα να δει τον ένα δίσκο μου όπου και έκανα το Back up μετά δεν έβλεπε το Dvd-Rw.Τα βλέπει σαν Raid ένα πράγμα δεν έχω καταφέρει να το δαμάσω καθόλου ..είναι όπως και το προηγούμενο μοντέλο τους στις ρυθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.