Jump to content



90 Βαθμους η 8800gts!!


circi

Recommended Posts

Δε ξέρω πόσο φτάνουν, αλλά είναι αρκετά υψηλά... με ένα γρήγορο search σε review, είδα πως η κλοκαρισμένη της XFX φτάνει τους 82.... με το rivatuner διάβασα όμως επίσης πως μπορείς να ανεβάσεις τις στροφές στο fan, μήπως θες να το δοκιμάσεις?

αν την έχεις στοιβάξει σε ένα midi tower με ακαταστασία και 1 fan ξέρω γω, μου ακούγεται λογικό να πιάσει 90...

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι και τραγικη η θερμοκρασια σου.Φυσιολογικο ειναι να πας τοσο.

Με ποιο προγραμμα βλεπεις τις θερμοκρασιες? και ποση ωρα αφοτου εχεις βγει απο ενα παιχνιδι?

Link to comment
Share on other sites

ati tool 0.26 ενω κανω scan για αρτιφακτς .

Βασικα ξερετε αν μπορω να βγαλω την ψυκτρα που εχει πανω και να βαλω Arctic Silver?

Φαινεται κολλημενη με καποια σιλικονη πανω στις μνημες,σαν να κραταει αυτη η κολλα κολλημενη τη ψυκτρα πανω στην καρτα...

Link to comment
Share on other sites

Nαι μπορεις να το κανεις. Αν μαλιστα ειναι και ζεστη η καρτα θα βγει ευκολοτερα. Ομως πριν το κανεις αυτο τσεκαρα αν λειτουργει η καρτα σε full στροφες. Γιατι εχω δει και αλλους με προβληματα οταν το φαν ειναι στο auto.

Link to comment
Share on other sites

90 είναι πάρα πολλοί, η δική μου GTS πουσαρισμένη δεν ξεπερνά τους 73 όταν τρέχω 3D Mark 06. Όμως έκατσα κι έφτιαξα fan profiles στο καταπληκτικό (θα το λέω συνέχεια τώρα που το ανακάλυψα) Rivatuner και έχω και 0 θόρυβο και φουλ ψύξη. I like.

Άλλο: @Arkan ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ;;; Εμένα πάει μέχρι 630 και 930 :(

Τώρα ή σου κατσε λαχείο Albatron ή είσαι πολύ μάγκας ή είναι μούφα η ASUS η δική μου. Γιατί ειδκά στη μνήμη την έχεις πάει πολύ ψηλά!

Link to comment
Share on other sites

@Makinen

Τί να σου πώ, έχω δεί και λίγο μεγαλύτερα clocks με την stock ψύξη. Η δικιά μου όμως από ό,τι φαίνεται έχει κολλημένο το fan στο 60%( για αυτό και δέν λειτουργούν τα profiles που είχα κάνει κι εγώ) οπότε δέν πειραματίζομαι προς το παρόν άλλο προς τα πάνω.

Το σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω την θερμοαπαγώγιμη, αλλά δέν την ξέρω καλά την κάρτα και δέν έχω και πολύ χρόνο τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου εγω την εχω με ati tool στα 650/900 πυρηνας/μνημη και idle ειμαι 55 κ/ full 75 με ανεμιστηρα ρυθμισμενο απο rivatuner 50% duty cycles.Kαποιο προβλημα ροης αερα με στο κουτι θα ειναι οπως προαναφερθηκε.Σημειωτεον ειναι ΕVGA 8800 GTS

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.