Jump to content



Line in και Gigabyte GA-965P-DQ6


beisnikos_spi

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την onboard κάρτα ήχου που διαθέτει η παραπάνω motherboard.

Έχω ένα pickup και το έχω συνδέσει στο line-in της κάρτας ήχου. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι η ποιότητα ήχου περιορίζεται, επειδή δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις από τα Equalizer που μου διαθέτει η Realtek. Συγκεκριμένα, όταν κάνω αλλαγές πχ στα πρίμα δεν ακούω διαφορά στον ήχο. Όμως αν έχω το winamp ανοικτό και παίζει ένα mp3 για παράδειγμα, πειράζοντας τα Equalizer, αλλάζει και ο ήχος. Είναι δηλαδή σαν να μην καλύπτεται το Line-In από τα Equalizer της κάρτας ήχου.

Το pickup μου διαθέτει έξοδο SPDIF. Η κάρτα ήχου διαθέτει και αυτή SPDIF αλλα είναι και αυτή έξοδος :S (Μήπως και τα συνέδεα μέσω ομοαξονικού καλωδίου).

Έχετε καμια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?

PS: PCI κάρτα ήχου δεν μπορώ να βάλω επειδή οι PCI μου είναι πίσω από το μεγάλο ψυγείο της Thermaltake, γι αυτό η onboard λύση για τον ήχο ήταν μονόδρομος.

Ευχαριστώ εκ των προτερων! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.