Jump to content

oc e6300

power636

Recommended Posts

αλλαξα τις μνημες απο ocz 667 σε super talent 800 2x512 και ανεβηκα απο 3185 σε 3400 stable με orthos απο bios ολα stock εκτος απο volt σε μνημες (2.1) και cpu.αλλο δεν με αφηνει να ανεβασω γιατι κολλαει μετα απο λιγο orthos.γνωριζει καποιος αν υπαρχει κατι στο bios που θα βοηθουσε??εννοειτε spd disable .

post-5924-1442174597,2135_thumb.jpg

Δεν έχω παίξει με αυτές για να σου πώ,αλλά αυτό θα το καταλάβεις αν τρέξεις και memtest.Δοκίμασε και παραπάνω ρεύμα πάντως και βάλε απλά ένα ανεμιστήρι για να είναι κρύες.(δεν είναι κι απαραίτητο βέβαια)

Δεν έχω παίξει με αυτές για να σου πώ,αλλά αυτό θα το καταλάβεις αν τρέξεις και memtest.Δοκίμασε και παραπάνω ρεύμα πάντως και βάλε απλά ένα ανεμιστήρι για να είναι κρύες.(δεν είναι κι απαραίτητο βέβαια)

παραπανω για μνημες δεν εχει γιαυτο λεω.

Χμμ σωστός.Η Ρ5Β απλή δεν έχει.Επομένως είτε καταφεύγεις σε Mod,είτε χαλαρώνεις όσο μπορείς τα timings(βέβαια αυτό δεν είναι λύση).Όπως βλέπω στην φωτογραφία που δείχνεις παίζουν αρκετά ψηλά,οπότε κατά 99% αυτές πρέπει να σε κόβουν..

Τσέκαρέ το με memtest #5 για να σιγουρευτείς..

Χμμ σωστός.Η Ρ5Β απλή δεν έχει.Επομένως είτε καταφεύγεις σε Mod,είτε χαλαρώνεις όσο μπορείς τα timings(βέβαια αυτό δεν είναι λύση).Όπως βλέπω στην φωτογραφία που δείχνεις παίζουν αρκετά ψηλά,οπότε κατά 99% αυτές πρέπει να σε κόβουν..

Τσέκαρέ το με memtest #5 για να σιγουρευτείς..

απο που το κατεβαζω???

κοκινησε ο τοπος την (τακτοποιω ) αυριο και στελνω να δουμε

ολα οκ με το voltmod τις εχω 2.2v και δεν εχω πλεον errors στο μεμτεστ (thanks deadlock).παλι δεν μπορω να ανεβασω πολυ mhz .κατεβασα τα timings απο 5-5-5-15 σε 4-4-3-8 λογω volt προφανως.καμια βοηθεια παιδια????μηπως μου ξεφευγει κατι????????

Για δοκίμασε να τσιμπήσεις το Vfsb=1.3 ή 1.4

Κανονικά πρέπει να βρείς τρόπο να δώσεις ρεύματα σε north & south.

δηλαδη παμε για vmod παλι???? θα βαλω λιγο fsb να δω

δηλαδη παμε για vmod παλι???? θα βαλω λιγο fsb να δω

δεν μπορω να τρεξω orthos μετα τα 3400 γιατι κολλαει χωρις error.στο memtest περναω με 4-4-3-8 (2.3v).οσο και να ανεβασω vcore και vfsb κανει τα ιδια .δεν εχω vmch και θα το κανω αυριο με vmod βοηθαει????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.