Heatspreader Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2007 Γεια σε όλους τους συμφορουμίτες!Επειδή το καλοκαίρι έφτασε και η 8800 έχει σκάσει, μήπως μπορείτε να της κάνετε λίγο αέρα?Πριν κανά μήνα + η κάρτα σε Idle λειτουργούσε στους 71C και σε FullLoad83C.Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι σε Idle λειτουργεί στους 81C και σε FullLoad84CMε OC λειτουργεί Idle στους 82C και σε FullLoad85CΑπό ότι είδα το ανεμιστηράκι μπαίνει σε Full λειτουργία μετά τους 83C. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλεύει συνέχεια Full? Τι πράγμα είναι αυτό που έχουν κάνει με τους ανεμιστήρες??? Καινούρια μόδα? ΘΕΛΩ όλους τους ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ στο FULL χειμώνα καλοκαίρι!!!!!!!!!__________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Μάϊος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 κατεβασε το rivatuner και ορισε απο εκει στο ποσο % να δουλευει το φουρφουριον της καρτας σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Μάϊος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 κατέβασε το rivatuner και δες στο παρακάτω σιτεhttp://www.overclock.net/nvidia/180529-how-permanently-set-8800-fan-speed.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Σύνδεσε το ανεμιστήρα κατευθεία σε κάποιο molex στα 12V και καθάρισες, εφόσον δεν σε ενοχλεί να μπεις στην εν λόγο διαδικασία. Αλλιώς Riva Tuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Μάϊος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Ρε φίλε ασε την κάρτα να ψήθει δεν εχουν ανάγκη [εφοσον δεν πας για benchs και δουλευεις default] τα αυτάκια σου δεν τα λυπάσαι λιγο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 7, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Το βρήκα νομίζω καθώς ο ανεμιστήρας δουλεύει στο max. H κάρτα έχει φτάσει στους 62C!!!!!!!! Έκανα το παρακάτω: Έκανα κα το παρακάτω: Πειράζει? Πάω πολύ με το βιβλίο του κατασκευαστή και πάντα πήγαινα. Δεν μου αρέσουν οι ταρζανιές. Όχι ότι θα πάθει κάτι, απλά είναι δικό μου κόλλημα. Atari δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα τα νεύρα μου ώστε να με ενοχλεί ο θόρυβος. Και στους 85 να λειτουργεί η κάρτα συνεχόμενα δεν πειράζει, απλά πάλι εγώ δεν θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loverman210 Μάϊος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Καλησπέρα παιδιά,Μάλλον κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα!! Χρησιμοποιώ την sparkle 8600gt, και ενώ το ανεμιστηράκι της απο το bios και μεχρι να μπώ στα windows, δουλεύει στο τέρμα, όταν μπει windows κόβει τρομακτικά ταχύτητα και ουτε καν ακουγεται!! Έχω δοκιμάσει ntune, riva tuner αλλα τίποτα!! - καμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 12, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Μάλλον κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα!! Χρησιμοποιώ την sparkle 8600gt, και ενώ το ανεμιστηράκι της απο το bios και μεχρι να μπώ στα windows, δουλεύει στο τέρμα, όταν μπει windows κόβει τρομακτικά ταχύτητα και ουτε καν ακουγεται!! Αυτό, είναι καλό πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.