Jump to content

8800GTX – Θέλω να λειτουργεί στο τέρμα το fan της!

Heatspreader

Recommended Posts

Γεια σε όλους τους συμφορουμίτες!

Επειδή το καλοκαίρι έφτασε και η 8800 έχει σκάσει, μήπως μπορείτε να της κάνετε λίγο αέρα?

Πριν κανά μήνα + η κάρτα σε Idle λειτουργούσε στους 71C και σε FullLoad83C.

Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι σε Idle λειτουργεί στους 81C και σε FullLoad84C

Mε OC λειτουργεί Idle στους 82C και σε FullLoad85C

Από ότι είδα το ανεμιστηράκι μπαίνει σε Full λειτουργία μετά τους 83C. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλεύει συνέχεια Full? Τι πράγμα είναι αυτό που έχουν κάνει με τους ανεμιστήρες??? Καινούρια μόδα? ΘΕΛΩ όλους τους ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ στο FULL χειμώνα καλοκαίρι!!!!!!!!!

Σύνδεσε το ανεμιστήρα κατευθεία σε κάποιο molex στα 12V και καθάρισες, εφόσον δεν σε ενοχλεί να μπεις στην εν λόγο διαδικασία. Αλλιώς Riva Tuner.

Το βρήκα νομίζω καθώς ο ανεμιστήρας δουλεύει στο max. H κάρτα έχει φτάσει στους 62C!!!!!!!! Έκανα το παρακάτω:

2005993479661183475_rs.jpg

Έκανα κα το παρακάτω:

2003757119495423698_rs.jpg

Πειράζει?

Πάω πολύ με το βιβλίο του κατασκευαστή και πάντα πήγαινα. Δεν μου αρέσουν οι ταρζανιές. Όχι ότι θα πάθει κάτι, απλά είναι δικό μου κόλλημα.

Atari δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα τα νεύρα μου ώστε να με ενοχλεί ο θόρυβος. Και στους 85 να λειτουργεί η κάρτα συνεχόμενα δεν πειράζει, απλά πάλι εγώ δεν θέλω.

Καλησπέρα παιδιά,

Μάλλον κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα!! Χρησιμοποιώ την sparkle 8600gt, και ενώ το ανεμιστηράκι της απο το bios και μεχρι να μπώ στα windows, δουλεύει στο τέρμα, όταν μπει windows κόβει τρομακτικά ταχύτητα και ουτε καν ακουγεται!!

Έχω δοκιμάσει ntune, riva tuner αλλα τίποτα!! - καμια αλλη ιδεα?

Μάλλον κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα!! Χρησιμοποιώ την sparkle 8600gt, και ενώ το ανεμιστηράκι της απο το bios και μεχρι να μπώ στα windows, δουλεύει στο τέρμα, όταν μπει windows κόβει τρομακτικά ταχύτητα και ουτε καν ακουγεται!!

Αυτό, είναι καλό πράγμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.