Jump to content



κουτι ρε παιδια αλλα ποιο απ ολα?


maouris1985

Recommended Posts

το λοιπον ψαχνω ενα κουτι που να ειναι μαυρο,αθορυβο,καλης ποιοτητας και μεχρι 100 ευροπουλα max.και ενταξει δεν ψαχνω και πολυ φουτουριστικο design αλλα να τραβαει στο ματι,καταλαβατε.α και το κυριοτερο να ειναι αθορυβο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω λέω είτε αυτο το Lian Li-->κλινκ@89€

Είτε αυτό το Centurion-->κλινκ@54€

Το HEC είναι αριστο κουτί αλλά,

συντονιζει με τους σκληρούς δικσους και ακουγεται ενα βουητό.

Ακομα και μαι μικρη καρτα οπως η 7900GT μπαινει τσιμα-τσιμα μεσα, με το καλωδια τροφοδοσίας να βρισκει ουσιαστικά πανω στους σκληρούς.

Το front panel με τα audio jacks δε, είναι μερικά κλικ κατω του μετρίου.

Τελος τα ανεμιστηρακια του μετα απο λιγο καιρό 24/7 αρχιζουν να κανουν θορυβο και σε συνδυασμό με τον συντινισμό που προανεφερα καταληγεις να εχεις μια πολύ λειτουργική ηλεκτρική σκουπα πανω στο γραφείο.

Το Centurion @54€ είναι πολυ πιο εργονομικό. και πιο καλαισθητο αν και αυτό είναι σχετικό.

Οι δικοι δεν μπαινουν κατα μηκος μεσα αλλά κατα πλατος και γλιτώνεις αρκετό πολυτιμο χώρο.

Για το Lian Li χρειαζεται να πω κατι??

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρά το Lian-Li http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=933112

Αν έπαιρνα τώρα κουτί θα τσίμπαγα αυτό ή το Chieftec Full Tower http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=787787

Για πιο οικονομικό το HEC 6A19 είναι κορυφαίο.

Link to comment
Share on other sites

απ' οτι βλεπω παιδια το ποιο ωραιο ειναι το mistique και με διαφορα.δεν ψαχνω διαστημοπλοιο απλα ενα που να σου κανει αυτο το κλικ:033: μ thanks παντως,αλλα ειναι πραγματι αθορυβο,το εχει κανεις???

Link to comment
Share on other sites

HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK +1 απο μένα, ποιότητα κατασκευής που πληρωνεις πολύ περισσότερα για να τη βρεις αλλού, επίσης κρύο και στηβαρό. Αθορυβο εαν αλλάξεις τους δυο ανεμιστήρες του με αθόρυβους.

Link to comment
Share on other sites

soprano κ'ξερό ψωμί...ευρύχωρο κ' αθόρυβο(1 12αρι dan + 12ή14(!):031: άριfan)κ' πολύ καλή ροή αέρα...εντάξει 1 fan στο πλαινό κ' είναι cool ακόμα κ' το καλοκαίρι...φυσικά όλα τα soprano έχουν αντικειμενικά ωραία σχεδίαση...από τιμές:50-όσα διαθέτεις ανάλογα το μοντέλο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.