Jump to content



SilenX ανεμιστήρες


stavitgr

Recommended Posts

Οι ανεμιστήρες της Silenx των 14 ή των 11 dB, μπορούν όντως να εγγυηθούν εκτός από αθόρυβη λειτουργία, και αποτελεσματική ψύξη του υπολογιστή; Δεδομένου ότι οι στροφές τους είναι σχετικά μειωμένες ώστε να είναι αθόρυβοι...:087:

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι οτιδήποτε κάτω από 2000 στροφές για τους 8άρηδες θεωρείται μειωμένο. Οι 8άρηδες γενικά κινούνται γύρω στις 2500 στροφές. Προσωπικά σαφώς και προτιμώ αυτούς με τις μειωμένες στροφές (1000-1800 στροφές) διότι είναι αθόρυβοι. Ναι θα χάσεις λίγους βαθμούς αν βάλεις αθόρυβους αλλά αν διευθετήσεις σωστά το εσωτερικό του κουτιού και έχεις στρωτό ρεύμα αέρα εσωτερικά τότε οι διαφορά σε θερμοκρασίες είναι σχετικά μικρή.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Το πλαισιο εχει αυτον εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=952680&catalog=20&category=69977823&page=4 .Αλλα στο site της η silenx εχει 2 ανεμιστηρες διαστασεων 120χ120χ38 οι οποιοι ειναι στα 60 ή 90 cfm ενω το πλαισιο δινει αυτον στα 72 cfm.Τελικα τι ισχυει....Ψαχνω αυτον με τα 90 cfm....

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολα θα τους βρείς... έρχονται και εξαφανίζονται, άμα αρχίσεις να παίρνεις τηλέφωνα θα σου λένε οτι δεν είναι διαθέσιμοι... είναι οι καλύτεροι ανεμιστήρες που έχω δεί ποτέ... έβαλα έναν τέτοιο σαν αυτόν που λές οτι έχει τώρα το πλαίσιο στο τροφοδοτικό μου και ξένιασα απ την φασαρία... και 14db και μεγαλύτερη παροχή απ τον προηγoύμενο τον μαμίσιο που είχε και μου έπαιρνε τ'αφτιά (32db). Τώρα η αλήθεια είναι ακριβοί αλλά... ότι πληρώνεις παίρνεις... Πλέον απ το pc μου ακούγονται μόνο οι raptor...:)

varachio added 4 Minutes and 8 Seconds later...

καλους 12αρίδες βγάζει η Thermaltake τους κλασικούς με την πορτοκαλι προπέλα.

Είναι αθόρυβοι, ναι... αλλά όχι αποδοτικοί...

Link to comment
Share on other sites

Ψαχνω αυτον με τα 90 cfm....

Οντως, αυτος ο ανεμιστηρας ειναι απιστευτος... 90 cfm με 1400 rpm κ μονο 18 dba..!! Δεν τον εχω βρει ομως πουθενα στην Ελλαδα. Ξερετε αν γινεται να τον παραγγειλω απο το εξωτερικο?

Αυτος ειναι: http://www.silenx.com/ixtremaprofans.asp?sku=ixp-76-18

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
ειναι ο καλυτερος ανεμιστηρας ....απο που μπορουμε να τον βρουμε ρε παιδια...?

Για δοκίμασε εδω

Επειδή έχω έναν από αυτούς οι τιμές στα db είναι τουλάχιστον προσεγγιστικές ... δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες μετρήθηκαν τα db αλλά είναι αρκετά παραπάνω. Και μια ματιά σε site στο εξωτερικό που ασχολούνται με silent pcs θα δείξει ότι περισσότερο λόγω marketing περπάτησαν αυτοί οι ανεμιστήρες παρά λόγω των επιδόσεων τους.

Το κομμάτι που έχω είναι στο κουτί του και δεν χρησιμοποιείται. Προσωπικά με άφησε απογοητευμένο από τις επιδόσεις του. Δοκίμασε κάτι άλλο αν ενδιαφέρεσαι σε αθόρυβο ... μια πρόταση είναι οι Noctua

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.