Jump to content



STOP 0x000000F4


serpico75

Recommended Posts

Το διαγνωστικό στης Seagate που κατέβασα (ο δίσκος είναι SATA Seagate) μου βγάζει σφάλμα στο δίσκο. Το πρόβλημα είναι πως ο δίσκος αλλάχτηκε πριν από 6 μήνες λόγω του ίδιου προβλήματος. Πιστεύω πως δε μπορεί να φταίνε και οι δύο δίσκοι. Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τη μητρική και συγκεκριμένα με τον controller. Είναι η μητρική της ASUS P5GD1-VM. Υπάρχει κάποιο utility να το διαπιστώσω; Κάποιο benchmark που κάνει τέτοιες δουλειές; Για controllers; Γιατί μπήκα στο site της ASUS αλλά δεν βρήκα κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Σε Windows XP HOME GR SP2 "χτυπάει" μπλε οθόνη με STOP ERROR 0x000000F4. Απ' ό,τι έχω ψάξει και σε άλλα forum το πρόβλημα οφείλεται κυρίως σε μνήμη ή σε δίσκο. Έχω ελέγξει την μνήμη αλλά είναι εντάξει. Το πρόβλημα βρισκόταν στον σκληρό:

Ο σκληρός είναι ένας 80GB Seagate SATA. Κατέβασα απ' το site της Seagate το utility που είναι γι' αυτές τις δουλειές και βρήκε πρόβλημα στο δίσκο. Τώρα θα μου πείτε, γιατί στέλνω το post; Και εδώ είναι η ερώτηση:

Ο δίσκος αυτός είχε αλλαχτεί πριν από 6 μήνες, λόγω του ότι ο προηγούμενός του παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα. Πιστεύω πως δε μπορεί να παρουσίασαν πρόβλημα και οι δύο δίσκοι, και μάλιστα σε τόσο γρήγορο διάστημα (ο προηγούμενος το έπαθε κι αυτός σε διάστημα 6 μηνών απ' την αγορά του υπολογιστή). Μάλλον κάτι πρέπει να συμβαίνει με τη μητρική και συγκεκριμένα με τον controller. Η μητρική είναι η ASUS P5GD1-VM. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαπιστώσω;

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.