Jump to content



Τσιριζει με το O/cing


AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Πριν λιγο καιρο μονταρα τον 2.26 northy μου και ειπα τωρα με την zalman 7700-cu να δουμε τι ψαρια πιανουμε....

Μητρικη η MSI 848p Neo-V απο Plaisio Stock house ...

Ολα καλα μεχρι τα 2.5 οπου ειπα να δω τι κανει ποιο πανω και τον πηγα κατευθειαν στα 3.0, οπου bootαρε κανονικα :D Λιγο αφοτου μπαινει στα windows αρχιζουν ολοι οι πυκνωτες να βαρενε μπιελες και να τσιριζουν ολοι μαζι... Το κατεβασα στα 2.26 ξανα και φαινεται να τσουλαει και παλι...

Τι λετε να του δωσω παλι 3.0 με λιγο ρευματακι (γιατι λιγο μετα τα τσιριγματα κολλησε το πισι) και να ρισκαρω να φυγει το mobo με ολα τα συμπραγκαλα η να ψαξω για καμια p4p800?

Link to comment
Share on other sites

ειναι δυσκολο ζητημα γιατι μπορουν να φουσκωσουν οι πυκνωτες+τοτε αντε γεια!

αλλα να κανω μια ερωτηση?πως γινεται να τσιριζουν οι πυκνωτες?

δες στο google για καμια μητρικη που να δινει καλα αποτελεσματα με τον cpu σου

Link to comment
Share on other sites

Tα πηνια συνηθως τσιριζουνε που ειναι διπλα στους πυκνωτες και οχι οι ιδιοι οι πυκνωτες και αυτο δεν ειναι κατι το τραγικο οσο για τον 2.26 northy δε ξερω ποσο τα εχει τα 3.0 απο οτι θυμαμαι ηταν οι χειροτεροι northwood αυτοι οι χαμηλοι στα 533MHz FSB.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αυτο με το τσιριγμα που λετε το εχω παρατηρησει και εγω εδω και καιρο, εστω και λιγο ανεβασμα τασης και αρχιζει το τσιριγμα με το που τα βρει δυσκολα (π.χ. orthos)

Η αληθεια ειναι πως με ανησυχει λιγο..

Link to comment
Share on other sites

Πως να το χαρακτηρισει κανεις... ηλεκτρονικος ηχος, θα καταλαβεις οταν και αν τον ακουσεις. Το ιδιο παθαινα και με τον Athlon64 που ειχα σε MSI nforce3 μητρικη οταν ανεβαζα ταση.

Link to comment
Share on other sites

και εγω με το συστημα της υπογραφης εχω τσιριγμα .πιο εντονα ακουγετε οταν ζοριζετε αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα .αρχισε οταν αλλαξα την μητρικη.με την απλη p5b δεν ακουγοταν τιποτα

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα αν δεν συνοδευόταν από αστάθειες.

Όλες οι μητρικές το κάνουν αυτό όταν ζορίζονται.

Δεν θα το χαρακτήριζα σαν "πρόβλημα", μάλλον σαν φυσιολογικό σύμπτωμα.

Δεν μου έχει καεί ποτέ μητρική από αυτό και τα κολλήματα που είχες μάλλον οφείλονται στο οτι ο επεξεργαστής μάλλον δεν αντέχει αυτό το oc (3.0GHz).

Άλλωστε για τις ικανότητες στο oc δεν φημίζεται ούτε αυτός ο επεξεργαστής ούτε η συγκεκριμένη μητρική.

Link to comment
Share on other sites

τελικα η μητρικη μας αφησε μετα απο 1 βδομαδα χωρις o/cing (απλα ξαναεκανα μια φορα δοκιμη.) Ο cpu μια χαρα εφτασε να μπουταρει και 3.2 αλλα ως εκει. Εξαλλου ουτε καλες μνημες εχω και τις ειχα παντα υπερβολικα σφικτα σε Cl2.5 ενω ειναι 3. τωρα ειμαι με το asus p4v800-x με ξεκλειδωτα pci agp οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.