Jump to content



Ο download manger του firefox


kender

Recommended Posts

Επειδή ο manager του firefox είναι ψιλοάθλιος δεν έχει resume σε περίπτωση διακοπής σύνδεσης και σχετικά αργές ταχυτητες θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται όταν πατάω κάποιο link για download να ανοίγει εναν άλλο manager πχ dap??

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 13:29]

Aπο τα extensions του Firefox,κατεβασε το Flashgot

το οποιο συναργαζεται με τους γνωστοτερους

download managers.

αλλά όχι με το DAP οπότε η αλλάζεις download manager και βάζεις κάποιον απο αυτούς που υποστηρίζει το Flashgot (συνίσταται το Flashget) ή χρησιμοποιείς ένα άλλο extension το downloadwith,με ενα search στο google θα το βρείς, το οποίο συνεργάζεται με το DAP.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 20:26]

Το έκανα το integration αλλά τζίφος πάλι τον δικό του manager ανοίγει...

Πεστε κανέναν manager που να συνεργάζεται με το flashgot(url)

Reget Deluxe.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω το Getright 5.2, το θεωρώ πολύ καλό, αν και αυτά δεν τα έχω πολύ ψαγμένα. Λοιπόν, άκου: μπορείς να κάνεις αντιγραφή της συντόμευσης του αρχείου που θέλεις να κατεβάσεις, με τρίτο κλικ, και αυτή την διεύνθυση να την βάλεις στο download manager σου, και θα στο κατεβάσει αυτός.

Εγώ πάντως με την εμπειρία πού έχω με το getright, το πρόγραμμα καταλαβαίνει αμέσως ότι έκανα αντιγραφή και μου βγάζει αμέσως παραθυράκι για το αν θέλω να το κατεβάσω ή όχι. Φαντάζομαι και τα προγράμματα που λέτε εσείς θα το κάνουν αυτό αλλά δεν τα ξέρω, να σας πώ τι παίζει με ρυθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.