Jump to content



Προβλημα με export mail & contacts στο Outlook


spresv

Recommended Posts

Καλησπερα

Προσπαθω να μεταφερω contacts και e-mail απο ενα pc που ειναι τιγκα στο trojan και θελει format. Κανω export τα αρχεια, χωρις encryptions κλπ, τα περναω σε εναν αλλο υπολογιστη, και οταν κανω import απο την ιδια εκδοση του Outlook μου βγαζει μηνυμα οτι file acces is denied. Με ενα γρηγορο ψαξιμο οτι εχω βρει δεν εχει βοηθγσει, ή καταληγει στο ιδιο error.

Εχει κανεις καμια ιδεα? Εαν οχι ιδεα, καποιον αλλο τροπο για να μεταφερω αυτουσια τα αρχεια του outlook απο ενα pc σε αλλο?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον θα πας και θα παρεις τα αρχεια που ειναι στο folder C:\Documents and Settings\<current user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook και σε ενα αλλο pc που θα εχεις στησει τον outlook θα τα βαλεις εκει. Οταν τον ανοιξεις κανονικα θα πρεπει να σου εχει ολα τα mails και ολα τα contacts. Pop3 ειχε account στον outlook ?

Link to comment
Share on other sites

Done that, δεν εδειξε απολυτως τιποτα.

Κάτι κάνεις λάθος τότε spresv ή κάτι πάει λάθος με το μηχάνημα σου (as i used to say: το software είναι πάντα ένοχο), η τεχνική που σου λέει varelasj είναι 100% σωστή και δουλεύει.

Στο λέω γιατί την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές κι εγώ (βασικά ΠΑΝΤΑ έτσι μεταφερω email).

Link to comment
Share on other sites

Με την μεταφορά των αρχείων, μεταφέρονται μόνο τα email και οι επαφές.Τίποτα άλλο δεν μεταφέρετε. Αυτό που κάνεις είναι μεταφέρεις όπως σου είπανε όλο τον φάκελο και πας μετά στο άλλο Outlook και το κάνεις Εισαγωγή/εξαγωγή -> εισαγωγή από άλλο πρόγραμμα ή αρχείο -> Αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst) και του λες που να το βρει.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, τα εκανα ολα αυτα, αλλα επιμενει να μην δουλευει οπως πρεπει.

Τελικα με ενα απλο copy-paste στα mail και στα contacts σε ενα απλο folder, και μετα ξανα copy-paste απο το folder μεσα στο outlook, τα ειδε κανονικα. Μπακαλικο, αλλα δουλευει. Να 'στε καλα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.