Jump to content



2900ΧΤ και ενα σωρο προβληματα!!


d|smal

Recommended Posts

λοιπον εχουμε κ λεμε, σε 3d και σε παιχνιδια ειναι ολα μια χαρα!! αλλα οταν ειμαι sta windows μου βγαζει την πιστη!!!! οταν τρεχω τον firefox μου βγαινουν κατι μαυρες γραμμες απο πανω μεχρι τη μεση της οθονης κ μου σπανε τα νευρα, με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω και φωτο!!! επισης οταν κουναω συνηθως εικονιδιο μαυριζει η οθονη και μετα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι vpu recover has rest your graphics και κατι τετοια, επισης στο μενου των catalyst δεν βλεπω πουθενα τη θερμοκρασια της καρτας.. τι σκ@τα γινετε? ποβληματικη καρτα η προβληματικοι drivers?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Οι driver της amd-ati για την 2900 δεν ειναι ακομα και οτι καλυτερο. Βαλε παντως τους νεοτερους απο το site(αφου καθαρισεις τους παλιους) και αν επιμεινει, πιθανον να φταιει και η καρτα. Δοκιμη σε αλλο pc με ΧP για μεγαλυτερη σιγουρια. Αν παλι ειναι με προβλημα, μονη λυση το rma

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, ένα-ένα...

1) Ποιά windows έχεις και ποια έκδοση του firefox?

Στα WindowsXP και τον FireFox 1.0.7 κι εμένα μου βγάζει μερικές φορές κάποιες μαύρες γραμμές (με διπλό κλικ στην μπάρα του FireFox εξαφανίζονται) ενώ στα Vista και τον FireFox 2 δεν μου τις έχει εμφανίσει ποτέ. Ίσως είναι κάποιο bug του FireFox.

2) VPU recover δεν είχα ποτέ.

3) Tην θερμοκρασία λογικό είναι να μη την βλέπεις αν δεν είναι ενεργοποιημένο το OverDrive από τους Catalyst. Για να ενεργοποιηθεί το OverDrive θα πρέπει να έχεις συνδέσει το 8-πινο βύσμα στην κάρτα.

Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις overclock και να δεις θερμοκρασίες από τους Catalyst μπορείς όμως μέσω του AMDGpuTool 0.7 ή κάποιο ATiTool κλπ.

Επίσης, δώσε specs του PC σου να μας διαφωτίσεις.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχω ΧΡ με τον τελεφταιο firefox!! 8-πινο δυστηχως δεν εχω, ειχα τους 7.9 και τωρα εβαλα αυτους του cd κ προς το παρον ειναι μια χαρα δεν εχει κανει τπτ, τα ρολογια απο που τα βλεπω?

Ε6400,p5w dh, 2giga ram

Link to comment
Share on other sites

τα ρολογια απο που τα βλεπω?

όπως έγραψα πριν, από το AMDGPUClockTool 0.7.

Βλέπεις ρολόγια, θερμοκαρασίες και μπορείς να την υπερχρονίσεις.

http://www.techpowerup.com/downloads/536/.html

Link to comment
Share on other sites

τα ρολογια μου ειναι 743/828, τα εκανε παλι κ με αυτους τους drivers! επισης πριν λιγες μερες ειχα βιστα κ δεν υπηρχε κανενα προβλημα! απο τοτε που εβαλα xp ξεκινησε!

67 βαθμους μου λεει προς το παρον στα windows!!!!

Link to comment
Share on other sites

οκ εσφυξα λιγο αυτο το μαυρο σιδερο που εχει γιατι ηταν λιγο χαλαρο και βλεπουμε!! το περιεργο ειναι παντως οτι στα παιχνιδια πεταει κανονικα, ουτε μισο προβλημα δεν εχει!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε τους 7.2 με το παλιο Control Panel(δεν ξερω βεβαια αν βλεπουν τις Χ2xxx),ειχα κατι περιεργα (οχι μαυρες γραμμες,αφηνε ειδωλα η εδιχνε το μισο παραθυρο,με refresh εφτιαχνε)με μια Χ1950ΧΤ και οταν εβαλα αυτους λυθηκε,ειχα δοκιμασει τους 7.8 και 7.9 πριν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.