Jump to content



P35 με πανω απο 4 backpanel USB


squid

Recommended Posts

Τυχαινει μηπως να ξερετε P35 Boards με πανω απο 4 "πισινά" USB οχι πανω απο € 130, ακομη και εαν τα παραπανω απο 4 USB ειναι με τη μορφη εξτρα εξοδου απο την περιοχη των PCI (η ASUS συνηθως δε βαζει κατι τετοια εξτρα στις μητρικες της?)

.

Link to comment
Share on other sites

Τυχαινει μηπως να ξερετε P35 Boards με πανω απο 4 "πισινά" USB οχι πανω απο  130, ακομη και εαν τα παραπανω απο 4 USB ειναι με τη μορφη εξτρα εξοδου απο την περιοχη των PCI (η ASUS συνηθως δε βαζει κατι τετοια εξτρα στις μητρικες της?

Ναι βαζει,η δικη μου μητρικη π.χ. εχει 4 USB στο back panel και μπορει να παρει αλλα 6 επανω.

Pιξε μια ματια στα τεχνικα χαρακτηριστικα της μητρικης που θελεις να αγορασεις.

Δεν νομιζω να υπαρχουν μητρικες σημερα που να μην παιρνουν επανω απο 8+ USB.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Η abit ip35 pro έχει 4 usb πίσω, και περιέχεται καλώδιο στη συσκευασία που βγάζει πίσω αλλες 2 , και συνολικά μπορείς να έχεις μέχρι 12 usb (4 πάνω στη μητρική και 8 με καλώδια οπως αυτό .

Οπότε και η μητρική να μην έχει εξτρα καλώδιο βάζεις εσύ όσα χρειάζεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Μην ξεχνάς την λύση του usb hub! Γενικά να την προτιμάς, δεν είναι καλό να φορτώσεις όλα τα usb στις usb της μητρικής, ειδικά τις ενεργοβόρες συσκευές καθώς η μητρική ζορίζεται και αν δεν είναι καλης ποιότητας παίζει να καεί, μου έχει τύχει γι'αυτό στο λεω ;)

Link to comment
Share on other sites

εχω γεμισει ηδη τιγκαρισμενα HUBs LOL, και ελεγα να απλοποιησω λιγο τις συνδεσμολογιες και να εχω και μερικα usb ελευθερα για μελλοντικη χρηση.

επικειται αναβαθμιση και ελεγα μηπως καταφερνα να παρω Board που εξαρχης να εχει πληθωρα usb (οι ενεργοβορες συσκευες μπορουν παντα να πανε σε ενα απο τα hub με ρευμα) Το τωρινο μου Board εχει 4 usb πισω, και εχω βαλει και ενα slot οπως αυτο πιο πανω και τα εχω γεμισει ολα συν δυο hub των 4 θεσεων το καθενα, τιγκαρισμενα και αυτα, και θελω να προσθεσω εκτυπωτη και να κανω εναν εσωτερικο PATA εξωτερικο USB .... (και δεν εχω αλλα ελευθερα usb)

Και επισης ελπιζα να καταφερω να βγαλω γενικως πραγμα μεσα απο το case, οπως αυτο το usb slot ας πουμε, ειναι μικρο κουτι και ηδη εχει στις PCI και μια audigy και ενα slot fan ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.