Jump to content

Aίσχος!!!!

Fitas

Recommended Posts

ρε παιδια εγω που θα παω στο eshop στα χανια και θα κανω custom νεου pc και η καρτα που θελω ειναι εκτος στοκ τι πρεπει να περιμενω? Μηπως να παω πλαισιο ηρακλείου στη χειροτερη περιπτωση?:115:

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
λογικα θα σου ειπαν οτι θελει να συναρμολογηθει το μηχανημα 7-10 εργασιμες μερες αρα λοιπον ειναι εντος οριου ακομα! υπομονη λοιπον

Οχι φίλε μου οταν έκανα την παραγγελία δεν μου είπαν τίποτα όταν τους πηρα τηλέφωνο στις 11μέρες μου είπαν οτι η συναρμολόγηση δεν έχει γίνει ακόμα και θα με έβαζαν σε προτερεότητα.Εάν κάνουν 7-10 εργάσιμες τότε γιατί λένε στο σαιτ τους οτι η συναρμολόγηση κάνει 2-3εργασιμες?Μάλλον ψάχνουν για κορόιδα

Fitas added 5 Minutes and 17 Seconds later...

Αν δεν υπάρχουν τα parts κακώς διαμαρυρεσαι. Αν όμως ο μόνος λόγος είναι ο φόρτος εργασίας θα έλεγα να πας στην τράπεζα και να ακυρώσεις την πληρωμή μέσω της κάρτας. Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι 30 μέρες από την πληρωμή μπορείς να την ακυρώσεις. Κάτι τέτοιο παίζεται.

Πάντως το eshop έχει ρίξει πολύ το όνομά του και δεν κάνει τπτ γι'αυτό. Στον αντίποδα έχει ένα Πλαίσιο που μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερο. Θα το κλείσουν το μαγαζί όπως πάνε.

Παιδιά οπως είπα και πριν τα parts την στιγμη της παραγγελίας υπήρχαν άλλωστε είχαν υποχρέωση να με παρουν τηλέφωνο,να μου στείλουν email,γενικά να με ψάξουν και να μου πουν τι προβλημα υπάρχει,επειδή ειμαι επαγγελματίας απο τα 20,ξέρω πως ειναι οι επαγγελματιες και αυτοί δεν είναι σίγουρα.

Σήμερα το απόγευμα τους παίρνω τηλέφωνο και τους ρωταω γιατί υπάρχει τέτοια καθυστέρηση,μου απαντάνε οτι δεν έχει γίνει η συναρμολόγηση γιατι λειπει κάτι(τρεις φορές που τους είχα πάρει πριν λεγανε οτι είχαν φόρτο εργασίας και θα με προωθούσαν ταχύτατα)Οταν τους ρωτάω τι λειπει για να το αλλάξουμε,μου λέει το θεικο: ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.Δεν είχαν συναρμολογησει το pc γιατι έλειπε το πληκτρολόγιο:087: και δεν ειδοποίησαν και ποτέ.Τι να πω τωρα μου λέτε?

Να πείς να ακυρώσουν την παραγγελία. Τί στοίχημα βάζεις ότι την επόμενη μέρα θα είναι το PC στο σπίτι σου;

Να πείς να ακυρώσουν την παραγγελία. Τί στοίχημα βάζεις ότι την επόμενη μέρα θα είναι το PC στο σπίτι σου;

Θα συμφωνήσω και εγώ. Μια παροιμία λέει: Και ο διάολος φοβέρα θέλει....

το e-shop προσωπικα για μενα ειναι top..αλλα δεν ειναι τελειο,δεν γινεται να ειναι τελειο... ξερω 4 περιπτωσεις μαζι και την δικη μου που με δικη μου χαζομαρα εκαψα τροφοδοτικο,μνημη,μητρικη,και επεξεργαστη... και σε 9 μερες τα ειχα ολα πισω καινουρια.Δισκος..μου επεσε κατω 4 μερες και ηρθε καινουριος... ναι μεν ειναι λιγακι αργο αλλα αν εισαι εκτος αθηνας... ειναι η μονη λυση.Οσο για τις καθυστερησεις ωντος εχει τρελη δουλεια και αργουν πολυ...Στο μελλον θα εχει τρελη αναπτυξη... μεχρι και 50αρηδες ψωνιζουν πλεον απο e-shop ...! Εμενα μου φαινεται οτι καλομαθαμε , πριν το e-shop δεν ξεραμε τι θα πει rma... Οπως και να εχει φιλε καλη τυχη και ευχομαι γρηγορα να στα φερουν.

για μενα ειναι οκ γιατι μου ειχε χαλασει το κουτι και το πηγα πισω και μου ειπαν σε μια βδομαδα θα ειναι εδω και ηταν.σε ενα φιλο μου του ειχε χαλασει το τροφοδοτικο το πηγε πισω μεσα σε 10 μερες ηταν εδω καινουργιο.

Το πρωί της Πεμπτης τους πήρα για να ακυρώσω την παραγγελία το απόγευμα της ίδιας μέρας μου τον εστειλαν

Δεν πιστεύω να ήταν τυχαίο .............. τελικά η γνωστή τακτική πιάνει

ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τέλος καλό όλα καλά ..

Πάρτο από το ΠΛΑΙΣΙΟ τότε που βάζουν μεταχειρισμένα...:033: Τι άλλο να πω, μπορεί το συγκεκιμένο κατάστημα να αργεί αλλά τουλάχιστον παίρνεις καινούρια parts σε αντίθεση με το πλαίσιο που έχει γεμίσει την αγορά με μ.τ.χ.!

Πάρτο από το ΠΛΑΙΣΙΟ τότε που βάζουν μεταχειρισμένα...:033: Τι άλλο να πω, μπορεί το συγκεκιμένο κατάστημα να αργεί αλλά τουλάχιστον παίρνεις καινούρια parts σε αντίθεση με το πλαίσιο που έχει γεμίσει την αγορά με μ.τ.χ.!
το e-shop προσωπικα για μενα ειναι top..αλλα δεν ειναι τελειο,δεν γινεται να ειναι τελειο... ξερω 4 περιπτωσεις μαζι και την δικη μου που με δικη μου χαζομαρα εκαψα τροφοδοτικο,μνημη,μητρικη,και επεξεργαστη... και σε 9 μερες τα ειχα ολα πισω καινουρια.Δισκος..μου επεσε κατω 4 μερες και ηρθε καινουριος... ναι μεν ειναι λιγακι αργο αλλα αν εισαι εκτος αθηνας... ειναι η μονη λυση.Οσο για τις καθυστερησεις ωντος εχει τρελη δουλεια και αργουν πολυ...Στο μελλον θα εχει τρελη αναπτυξη... μεχρι και 50αρηδες ψωνιζουν πλεον απο e-shop ...! Εμενα μου φαινεται οτι καλομαθαμε , πριν το e-shop δεν ξεραμε τι θα πει rma... Οπως και να εχει φιλε καλη τυχη και ευχομαι γρηγορα να στα φερουν.

Έτσι.. Γενικά το eshop έχει πολλά προβλήματα αλλά μην παραγνωρίζουμε ότι το eshop μας.. "καλόμαθε" με τα RMA.

Tι να κάνουμε όντως έχουν πολύ φόρτο εργασίας...

Το πρωί της Πεμπτης τους πήρα για να ακυρώσω την παραγγελία το απόγευμα της ίδιας μέρας μου τον εστειλαν

Έτσι με τον ΒΟΎΡΔΟΥΛΑ....Γιατί στην ελλάδα άμα δεν απειλήσεις δεν κανεις τίποτα....Αλλα τι λέω χαζομάρες....

Τυχαίο ήταν που στο έστειλαν την ίδια μέρα....Τι κουτός που είμαι :D:D

Oκ ακουστε και κατι απο καποιον που ειχε πελατες τα διαφορα αυτα καταστηματα

Ειναι πολιτικη αυτων των εταιριων, να προσλαμβανουνε ΑΣΧΕΤΟΥΣ υπαλληλους

Ειτε ειναι Γερμανος, multirama, πλαισιο, fnac κτλ κτλ, ειναι κανονας οι πωλητες να ειναι ασχετοι, και οι λογοι δεν ειναι αλλοι απο οικονομικοι

Τις προαλες δεν μπορουσα να συνεννοηθω με τον τεχνικο ενος πολυκαταστηματος υπολογιστων, και του ελεγα ''φιλε μου ειμαι τεχνικος, υπαρχει ΑΥΤΟ το προβλημα''

Ηθελε να κανει τον εξυπνο, αλλα τελικα το πιστωτικο μου κοπηκε, και κουραστηκε και παραπανω

Ελεγξτε τιμες, και αν σας κανουν αγοραστε ΨΥΧΡΑ αλλα πρωτα ενημερωθειτε για συμβατοτητες

ΜΗΝ στηριζεστε σε αυτα τα χαιβανια, δεν γνωριζουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, και προσωπικα προτιμηστε ΜΙΚΡΑ καταστηματα, εφοσον βεβαια δεν σας πουνε καμια τρελη τιμη

Θα σας πω μονο οτι εκπαιδευα πωλητες πολυκαταστηματος συγκεκριμενου ειδους προιοντων, και απο την ασχετοσυνη τους μονο που δεν μου επεσαν τα μαλλια

Oκ ακουστε και κατι απο καποιον που ειχε πελατες τα διαφορα αυτα καταστηματα

Ειναι πολιτικη αυτων των εταιριων, να προσλαμβανουνε ΑΣΧΕΤΟΥΣ υπαλληλους

Ειτε ειναι Γερμανος, multirama, πλαισιο, fnac κτλ κτλ, ειναι κανονας οι πωλητες να ειναι ασχετοι, και οι λογοι δεν ειναι αλλοι απο οικονομικοι

Τις προαλες δεν μπορουσα να συνεννοηθω με τον τεχνικο ενος πολυκαταστηματος υπολογιστων, και του ελεγα ''φιλε μου ειμαι τεχνικος, υπαρχει ΑΥΤΟ το προβλημα''

Ηθελε να κανει τον εξυπνο, αλλα τελικα το πιστωτικο μου κοπηκε, και κουραστηκε και παραπανω

Ελεγξτε τιμες, και αν σας κανουν αγοραστε ΨΥΧΡΑ αλλα πρωτα ενημερωθειτε για συμβατοτητες

ΜΗΝ στηριζεστε σε αυτα τα χαιβανια, δεν γνωριζουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, και προσωπικα προτιμηστε ΜΙΚΡΑ καταστηματα, εφοσον βεβαια δεν σας πουνε καμια τρελη τιμη

Θα σας πω μονο οτι εκπαιδευα πωλητες πολυκαταστηματος συγκεκριμενου ειδους προιοντων, και απο την ασχετοσυνη τους μονο που δεν μου επεσαν τα μαλλια

Δεν ειναι όλοι άσχετοι, έχει και ασχετους αλλα οχι όλοι...

Εχω τύχει να δω τύπο που δεν ξέρει τι ειναι η βίδα αλλά υπάρχουν και "γάτοι":001:

Εχω τύχει να δω τύπο που δεν ξέρει τι ειναι η βίδα αλλά υπάρχουν και "γάτοι":001:

Αυτος ο γατος, αργα η γρηγορα θα φυγει, γιατι ξερει οτι εχει γνωσεις και δεν τον πληρωνουν οσο αξιζει

Ειναι παγια πολιτικη

Παντως η συντριπτικη πλειοψηφια, ειναι οχι απλως ασχετοι, αλλα γκαου τελειως

Εκπαιδευα τεσσερις πωλητες γνωστης πανευρωπαικης αλυσιδας, δεν πιστευα στα αυτια μου απο αυτα που ακουγα

πραγματικα έχω γνωρίσει και εγώ κάτι τέτοιους τύπους μια φορα στο κατάστημα του πλαισίου στην pal.Pat.Γερμανού(θεσσαλονίκη)εντάξει ίσως ο καλύτερος πωλητής που έχω γνωρίσει...ήξερα για ότι τον ρωτούσα από έξω τις τιμές τα χαρακτηριστικά και όλα..μου πρότεινε συνεχεια..Μου έλεγε άμα θες αυτό πάρε αυτο κ.l.p...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Αλλα σίγουρα ότι υπάρχουν και κάτι animals σίγουρα...

πραγματικα έχω γνωρίσει και εγώ κάτι τέτοιους τύπους μια φορα στο κατάστημα του πλαισίου στην pal.Pat.Γερμανού(θεσσαλονίκη)εντάξει ίσως ο καλύτερος πωλητής που έχω γνωρίσει...ήξερα για ότι τον ρωτούσα από έξω τις τιμές τα χαρακτηριστικά και όλα..μου πρότεινε συνεχεια..Μου έλεγε άμα θες αυτό πάρε αυτο κ.l.p...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Αλλα σίγουρα ότι υπάρχουν και κάτι animals σίγουρα...

Φιλε μου δεν θελω να κανω αντιπαραθεση μαζι σου, αλλα εισαι 18χρονων και εγω 31

Εχω δει μερικα πραγματα στην ζωη μου παραπανω, απο πολλες σκοπιες, και πιστευω μπορω να εχω αποψη

Γνωριζω παιδια στην ηλικια σου που παιζουν στα δαχτυλα τα scripts και ενα σωρο γλωσσες, και μαλιστα τα εχουν μαθει μονοι τους

Εγω εχω πει

Εχετε δει κατι σε αυτα τα καταστηματα?

Ειναι σε καλη τιμη και σας αρεσει?

Παρτε το

Αλλα μην ζητησετε ποτε κατι περιεργο, γιατι οχι μονο δεν θα ξερουν τι να απαντησουν, αλλα θα σας απαντησουν και ΛΑΘΟΣ

Και στο τελος εσεις θα κανετε λαθος αγορα, και πολλες φορες οχι μονο απο αποψη αποδοσης, αλλα και συμβατοτητας

Το πολυκαταστημα και το καθε πολυκαταστημα ειναι μια επιχειρηση, και θελει να πληρωνει λιγο τους υπαλληλους

Δεν μπορει να δικαιολογησει υψηλομισθους πωλητες

Δυστυχως λογω της ηλικιας σου, δεν εχει πετυχει την Στουρναρη σε εποχες δοξας, με πωλητες που οχι μονο τεχνικοι ηταν, αλλα και οτι θες

Το πλαισιο ηταν ακομα καταστημα που πουλαγε οργανα για αρχιτεκτονες/πολ.μηχανικους, ιδεα δεν ειχαν απο υπολογιστες

Για αυτο σου λεω, ερευνα μονος σου, για αυτο ειναι το ιντερνετ :001:

Εχω δει μερικα πραγματα στην ζωη μου παραπανω, απο πολλες σκοπιες, και πιστευω μπορω να εχω αποψη

Γνωριζω παιδια στην ηλικια σου που παιζουν στα δαχτυλα τα scripts και ενα σωρο γλωσσες, και μαλιστα τα εχουν μαθει μονοι τους

Εγω εχω πει

Εχετε δει κατι σε αυτα τα καταστηματα?

Ειναι σε καλη τιμη και σας αρεσει?

Παρτε το

Αλλα μην ζητησετε ποτε κατι περιεργο, γιατι οχι μονο δεν θα ξερουν τι να απαντησουν, αλλα θα σας απαντησουν και ΛΑΘΟΣ

Και στο τελος εσεις θα κανετε λαθος αγορα, και πολλες φορες οχι μονο απο αποψη αποδοσης, αλλα και συμβατοτητας

Το πολυκαταστημα και το καθε πολυκαταστημα ειναι μια επιχειρηση, και θελει να πληρωνει λιγο τους υπαλληλους

Δεν μπορει να δικαιολογησει υψηλομισθους πωλητες

Δυστυχως λογω της ηλικιας σου, δεν εχει πετυχει την Στουρναρη σε εποχες δοξας, με πωλητες που οχι μονο τεχνικοι ηταν, αλλα και οτι θες

Το πλαισιο ηταν ακομα καταστημα που πουλαγε οργανα για αρχιτεκτονες/πολ.μηχανικους, ιδεα δεν ειχαν απο υπολογιστες

Για αυτο σου λεω, ερευνα μονος σου, για αυτο ειναι το ιντερνετ :001:

1.Ούτε σε αντιπαράθεση έρχεσαι ούτε τίποτα...Γιατί όχι απλά έχεις δει μερικά πράγματα παραπάνω αλλα ΠΟΛΛA ΠΑΡΑΠ’ΝΩ αφού άλλωστε σχεδόν έχεις τα διπλάσια χρονια μου(δεν παρεξηγώ όταν αυτά που μου λένε είναι ολοσωστα και λογικά :D)

2.Mε αυτό δεν καταλαβαίνω τι θες να μου πεις...

Για αυτο σου λεω, ερευνα μονος σου, για αυτο ειναι το ιντερνετ

3.Φυσικά...άμα ψαχτείς σωστά σίγουρα θα μάθεις περισσότερα παο ένα πωλητή της π@@@ς..

PS:Δεν διαφώνησα σε τίποτα μαζί εκτος στο ότι πιστεύω ότι ΌΛΟΙ οι πωλητές δεν είναι άσχετοι...απλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι...

with Respect

Εvo

1.Ούτε σε αντιπαράθεση έρχεσαι ούτε τίποτα...Γιατί όχι απλά έχεις δει μερικά πράγματα παραπάνω αλλα ΠΟΛΛA ΠΑΡΑΠ’ΝΩ αφού άλλωστε σχεδόν έχεις τα διπλάσια χρονια μου(δεν παρεξηγώ όταν αυτά που μου λένε είναι ολοσωστα και λογικά :D)

Ωχ, νιωθω παππους

Δεν ηξερα πως να το διατυπωσω γραπτως(καταραμενο πληκτρολογιο), αλλα δεν ηθελα να φανει οτι κανω τον εξυπνο

Απλα δυστυχως και εγω οταν ημουν εφηβος, νομιζα οτι ο κοσμος ηταν πλασματικα φτιαγμενος, και οτι στις εταιριες δουλευαν αντιγραφα του Bill Gates

Δυστυχως προσγειωθηκα αποτομα, και εχασα πολλα χρονια μεχρι να μπορεσω να κανω σταδιοδρομια καπου, γιατι ολο μπερδευομουνα

2.Mε αυτό δεν καταλαβαίνω τι θες να μου πεις...

Το ειπα απλως αναφορικα

Οι χομπιστες θα ειναι παντα καλυτεροι απο τους επαγγελματιες

Το εχω δει σε πολλα ειδη, και σε πολλα που εχω εργαστει κιολας

Για αυτο σου λεω, ερευνα μονος σου, για αυτο ειναι το ιντερνετ

3.Φυσικά...άμα ψαχτείς σωστά σίγουρα θα μάθεις περισσότερα παο ένα πωλητή της π@@@ς..

PS:Δεν διαφώνησα σε τίποτα μαζί εκτος στο ότι πιστεύω ότι ΌΛΟΙ οι πωλητές δεν είναι άσχετοι...απλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι...

with Respect

Εvo

Σιγουρα, μην τους θαψουμε και ολους, αλλα δυστυχως ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια

With respect too

:001:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.