Jump to content



x38 ή P35? και ποιο motherboard?


SouRLoTeR1442169168

Recommended Posts

Θα αλλάξω μητρική, και είμαι σε δίλημα ποιο απτα 2 να διαλέξω, x38 ή το p35? τα λεφτά δεν με απασχολούν, θέλω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω ανάμεσα στα 2 και μόνο από Asus.

Για x38: maximus formula , p5e3 deluxe , p5e ws professional

Για p35: p5k pro , blitz formula , p5k premium

Πείτε μου τι προτείνετε (Αν χρειαστεί να πάρω motherboard που υποστηρίζει μόνο ddr3, θα πάρω καινούριες μνήμες. Αργότερα θα μπεί πάνω στο motherboard ο qx6850)

Κλείνω πιο πολύ προς το maximus formula(special edition)

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο thorlite. Μετά απο ψάξιμο έχω καταλήξει σε x38 και σε αυτα τα 2, το asus maximus formula και το asus p5e3 deluxe wifi

Από αυτά τα δύο, πιο πολύ με ενθουσίασε το P5Ε3, το οποίο έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό (2xesata που με ενδιαφέρουν) και δείχνει πιο αξιόπιστο και σταθερό απτο maximus. Τι προτείνετε εσείς?

Link to comment
Share on other sites

Το E3 θελει DDR3 . Αν μπορεις να δωσεις τα απαιτουμενα χρηματα για μνημες , ειναι καλη λυση.

Συντομα αναμενεται και το maximus extreme .Εχει καθυστερισει , αλλα τελικα βρηκε το δρομο του και αυτο . Ειναι το αντιστοιχο του formula , αλλα σε DDR3 εκδοση .

Επισης ... υπαρχουν καποιες πληροφοριες για X48 asus , με τιτλο optimus .

Link to comment
Share on other sites

Τελικά κατέληξα στο p5e3, πιστεύω είναι η πιο καλή αγορά. Θα μπορούσα βέβαια να πάρω και το maximum extreme με υποστήριξη ddr3 (θα περίμενα λίγο καιρό ακόμη) αλλά νομίζω το p5e3 με καλύπτει πλήρως. Thanks για την βοήθεια παίδες.

SouRLoTeR added 1 Minutes and 5 Seconds later...

Kαι εννοείτε με το που το πάρω ανεβάζω screenshots.:033:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παίδες, την άλλη εβδομάδα θα έχω στα χέρια μου και τον QX9650, όποτε θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας για να κλοκάρω. Δεν είμαι με στοκ ψύξη, είμαι με ζαλμαν 9700 και tower Thermaltake Armor, με full ανεμιστήρες (Θερμοκρασίες έχω γύρω στα 25c-26c γενικώς, cpu σε full load τώρα με τον 6600 στα 37c.) Το μονο που δεν ξέρω είναι αν θα καταφέρω να κλοκαρω με τις μνήμες της Asus στα 1333mhz. Stelaras, στις μνήμες έκανα τον τσιγκούνη!! :110: Κάρτα γραφικών για τώρα θα μείνω με την 8800gts. (αναμένω 2Χ3870Χ2 χιχιχι :033:) Αναμένουμε λοιπόν... Α! Και για να μην ξεχάσω, αν καταφέρουμε καλα κλοκια, θα μπω στο HWbot να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.