pnsdls Ιανουάριος 10, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 ναι μπαίνω και σε normal mode αλλα άμα τρέξω καμια εγκατάσταση η γενικά αναβασω απαιτήσεις κρεμάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Ιανουάριος 10, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 ok ήταν πρόβλημα με τι ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Ιανουάριος 11, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 ρε παδιά τι σχέση πρέπει να έχει το core με τι memory?θέλω να πω δεν μπορείς να τα αυξάνεις δυσανάλογα.....δηλαδή αν πας το core στα 650 ποσο πρέπει να ανεβάσεις τι ram.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 11, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 ρε παδιά τι σχέση πρέπει να έχει το core με τι memory?θέλω να πω δεν μπορείς να τα αυξάνεις δυσανάλογα.....δηλαδή αν πας το core στα 650 ποσο πρέπει να ανεβάσεις τι ram....Τι παει να πει δυσαναλογα ? Τα ανεβαζεις οσο πανε .Δεν υπαρχουν ιδανικοι λογοι και αναλογιες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Ιανουάριος 11, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Σε αυτές τι κάρτες δεν υπάρχει στάνταρ... γενικά δεν ανεβαίνουν...σε εμένα είναι σταθερή σε 702/1728/936, αλλά βραχόσταυλος...Σε άλλους ανεβαίνουν περισσότερο οι μνήμες...Δεν βγάζεις άκρη...Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις shader clocks, γιατί αυτά είναι που δίνουν τη μεγάλη διαφορά, μετά πυρήνα, και τέλος μνήμες...Εγώ έτσι το έκανα και την έφτασα εκεί...Συνήθως οι μνήμες τα φτύνουν, οπότε κάνε το έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Ιανουάριος 11, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 ok thanks θα ρίξω τα sets του dark να δω πως θα πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.