Jump to content



Abit ip35pro + E8400 !


kosmasgr

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις χτες έβαλα στην μητρική τον Ε8400. Η μητρική έχει το version 14. Πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν μου δείχνει σωστή θερμοκρασία η μητρική. Μου δείχνει 127 βαθμούς cpu. Tο core temp πιστεύω μου δείχνει σωστά : Core 1 - 37βαθμοί και Core 2 - 34 βαθμοί. Και δεύτερο πρόβλημα από χτες μέχρι σήμερα ο υπολογιστής κόλησε 3 φορές και μπορούσα μόνο να κάνω restart απο το κουμπί :022:

Καμιά ιδέα ? Υποθέτω πως είναι Bug της μητρικής γιατί έχω ακούσει από πολλούς να έχουν διάφορα προβληματάκια με τους καινούριους επεξεργαστές πάνω στην Abit ip35 pro :033:

Link to comment
Share on other sites

Η θερμοκρασία είναι ούτως ή άλλως λανθασμένη. Κάποιος που τα γνωρίζει καλά πρέπει να μας διαφωτίσει, πάντως είναι λάθος. Κι εμένα μου λέει 37 σε full load αλλά:

α) η ψύκτρα είναι κρύα στην αφή

β) ο Prescott ήταν πιό κρύος (;!)

Τώρα για τα κολλήματα, μήπως πρέπει να ελέγξεις αναλυτικά τις ρυθμίσεις στο bios;

Link to comment
Share on other sites

για την θερμοκρασια εχει βγει και στα νεα εδω οτι ο 8χχχ παιζει να εχει προβλημα με τον τροπο που βλεπει την θερμοκρασια anyways θα βγει update και ολα καλα!!Η abit αυτη που εχεις ειναι σουπερ.Μηπως δεν τον κολλησες καλα?

Link to comment
Share on other sites

Στην σελίδα της Abit φαίνεται να μην υποστηρίζει η συγκεκριμένη μητρική τον 8400...

Μάλλον δέν έχουν ενημερώσει τη σελίδα με το cpu support.

Γιατί έχουν κάνει ήδη update cpu microcode.

BIOS ID:12

Update CPU micro code.

Support Wolfdale & Yolkfield CPU.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν η λύση είναι η εξής. Σας δίνω με την βοήθεια του πάνου και το αρχείο έτοιμο σε iso

http://rapidshare.com/files/90702122/Image.iso

λοιπών τηγανίζετε αυτό το image σε ένα cd κάνετε boot από αυτό και μόλις φτάσει σε promt ( να σας ζητάει να του γράψετε κάτι ) τότε γράφετε

"AWDFLASH BIOS.BIN"

ενωείτε χωρίς τα " "

περιμένετε μέχρι να τελειώσει, όταν τελειώσει κλείνετε το pc κάνετε cleas Cmos και μπαίνετε bios και ρυθμίζετε τα πάντα πάλι από την αρχή μην επαναφέρετε προηγούμενες ρυθμίσεις που έχετε σώσει γιατί άλλαξαν οι dividers για τις μνήμες και δεν θα παίξει έτσι

Πολύ καλή θερμοκρασία με Thermalright Extreme 120 και θερμοαγώγιμη πάστα σε υγρό μεταλλο . Επίσης η μητρική με το νέο bios υποστηρίζει μνήμες στα 1066Mhz

40490266xp5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.