Jump to content



Asus P5K and NIC προβλημα...


Greek

Recommended Posts

Αποφάσισα να κάνω μια μικρή αναβάθμιση και εξοπλίστικα με μια Asus P5k , Ιντελ 4500 , 2*Χ1300 και 1GB RAM. Το σύστημα είναι default και την πρώτη φορ΄που έκανα εγκατάσταση λειτουργησε σωστά μέχρι που έκανα ενα μικρο update (SP3) και κόλλησε. Μιας και το σύστημα είναi καινούργιο αποφάσισα να το στήδω από την αρχή και κάθε φορά δεν αναγνωρίζει την κάρτα δικτύου ακόμα και αν προσπαθήσω να περάσω του οδηγούς της ASUS απότο cd. Με κάποιες αλχημείες την βλέπει αλλά μόλις περνάω τους οδηγούς τηε το σύστημα κολλάει και πρέπει να γυρίσω σε προηγούμενη κάτασταση χωρίς αυτους για να ξεκινήσους τα ΧΡ.

Ειναι πρόβλημα της μητρικής ή πηδιέται το σύμπαν και πρέπει να κάνω αλχημείες με τους οδηγούς για να παίξει. Αν είναι κάτι με την μητρική να την γυρίσω πίσω ... Έχει κάνεις αντιμετώπίση κάτι παρόμοιο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.