Jump to content



crossfire Help!


trelaras12345

Recommended Posts

hi!

Αγόρασα πρόσφατα την http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...duct= 1096230 και όπως μου είπε ο πωλήτης και το τσέκαρα και ο ίδιος πήρα και μια δεύτερη για crossfire μετα από κανα μήνα περίπου αφου το υποστηρίζει.

Η μητρική και αυτή συμβατη(ASUS P5KC) όπως και τροφοδοτικό 600W.Όλα καλά!Τις διαβάζει και τις δυο ξεχωριστά αλλά ούτε στο catalyst εμφανίζει επιλογη ούτε πουθενά δεν έχω βρει τροπο ενεργοποίησης crossfire!

Και με το Ati inteconnect cable,απλά δεν υπάρχει υποδοχή στις κάρτες!

Στην Gecube που απευθύνθηκα με mail με έγραψαν τελείως,ούττε καν μου απάντησαν!

Και πληροφορικος σπουδάζω,όχι άσχετος με το θέμα!

Κάποιος..κάτι... καμιά βοήθεια guys δεν ξέρω τι να κάνω πια όπως και αυτοί από κει που τις αγόρασα κάνουν την πάπια..και για λόγους επιστροφής ουτε θεμα!!!!

Link to comment
Share on other sites

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1096230&keyword=1096230

3450 και Crossfire είναι απλά λάθος επιλογή. Αν ο πωλητής σε παραμύθιασε για gaming με τέτοιου επιπέδου κάρτα έχεις κάθε δικαίωμα να τον βρίσεις.

Η κάρτα αυτή δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει Crossfire. Μπορεί να κάνει Hybrid Crossfire με το onboard σύστημα γραφικών 780G αν διαθέτεις μητρική με το εν λόγο chipset.

Αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάμε για κάρτα που σε gaming, είτε μόνη της είτε με παρέα, είναι απλά χώμα.

Link to comment
Share on other sites

αναρωτιεμαι ο trelaras12345 που εχει εξαφανιστει...

παντως οι τιμες εχουν πεσει τοσο πολυ που αγοραζεις καλη καρτα γραφικων σε αστεια τιμη (σε σχεση με την τιμη που ειχαν 6 μηνες πριν).

αφηστε το sli και τα cf με τις μικρες καρτες και δωστε αν γινεται 130 ευρω και παρτε μια πολυ καλη καρτα (εφοσον μιλαμε για μικρο μπατζετ )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.