Jump to content



dual chanel ή όχι?


StraKou

Recommended Posts

τις προάλλες βρήκα μαζί με κάτι φίλους ένα case στα σκουπίδια. Μετά από δύο κλωτσιές άνοιξε! (δεν είχαμε κατσαβίδι) και το αδειάσαμε! εγώ πήρα μια ram ddr 400mhz pc3200 256gb και την έβαλα στο pc μου που έχει 1mb ddr 400 pc3200 το θέμα είναι ότι βάζοντας την 256mb χαλάει το dual chanel!

οπότε το ερώτημα είναι: έχουμε 1024mb και dual chanel ή 1280mb χωρείς dual chanel?

Link to comment
Share on other sites

Δε βρίσκω το λόγο να τα βάλεις.Αν νομίζεις οτι θα σε βοηθήσει τόση λίγη ram παραπάνω..μπορείς να δοκιμάσεις!

πες μου ένα πρόγραμματάκι να τρέξω για να δω τις επιδώσεις με την 256 και χωρείς την 256!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έκανα μετρήσεις στα προγράμματα που χρησιμοποιώ και μετά θα αποφάσιζα... 256 mega παραπάνω μπορεί να φαίνονται λίγα αλλά μπορεί να κάνουν τη διαφορά αν πρόκειται για μνημοβόρα προγράμματα πχ 3dstudio, photoshop, corel, ή ακόμα και σε μοντέρνα παιχνίδια πχ crysis, oblivion. Εμένα πάντως το dual channel δεν με έχει πείσει για την ταχύτητά του. Εκτός από τη sandra, σε πραγματικά προγράμματα δεν έχω δει αισθητή διαφορά σε ταχύτητα.

Link to comment
Share on other sites

άρα μένω όπως είμαι! αν και από περιέργεια θα τρέξω κανένα testaki μπας και δω διαφορά με ή χωρείς την 256! το super pi κάνει για αυτή την δουλειά? έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?

Link to comment
Share on other sites

Βάλε μια αγγελία ζήτησης για άλλα 256ΜΒ. Λογικά πάνω από 10€ δεν θα σου κοστίσει. Με αυτό τον τρόπο θα πας στο 1,5GB διατηρώντας το dual channel.

σωστός αλλα νομίζω ξέρω που θα βρω! (τζαμπα κιόλας!!!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.