Jump to content



πριν το crossfire και μετά


Recommended Posts

δεν εχει ενεργοποιηθεί το crossfire. για αρχη κατεβασε το τελευταίο catalyst και μετα δες αν ειναι ενεργοποιημενο το crossfire x και κατι αλλο ελπιζω να εχεις vista γιατι το quad crossfire παιζει μονο σε vista.

Link to comment
Share on other sites

έχω vista, έχω κατεβάσει τους τελευταίους ccc και μου βγάζει την επιλογή για crossfire x στους catalyst, απλά δεν έχω δει και καμία διαφορά ουτε και στα παιχνίδια ούτε και στα benchmarks. Στην αρχή είχα πρόβλημα με τους drivers αλλά έκανα format και έστρωσαν.

Link to comment
Share on other sites

Μηπως φταιει το 965 chipset? Tη δευτερη καρτα την εχει στα 4x και ισως σε quad crossfire να εχει προβλημα.

Ελπίζω να είναι αυτό και να μην φταίει καμια κάρτα.. Πάντως όταν απενεργοποιώ το crossfire, παίζει καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδιά έκανα μια δοκιμή. Έβγαλα τη μια κάρτα και έπαιξα με την άλλη και στην PCIex4 και μετά και στη x16. Το αποτέλεσμα ήταν +15με25 frames διαφορά!!!

Ακόμα και όταν έπαιζα στη x4 έπαιζα καλύτερα, απο οτι παίζω όταν τις έχω και τις δύο σε crossfire. Φανταστείτε για τι ελεεινό crossfire σας λέω. Αυτό το χάλια CF δικαιολογείται απο το mobo?

Link to comment
Share on other sites

Δικαιολογούνται ...

Το 965 ποτέ δεν είχε επίσημη υποστήριξη CF ... με αλχημεία των τεχνικών η δεύτερη PCI-X x4 υποστηρίζει CF ... δεν νομίζω ότι προοριζόταν για high end gpus ... απο 975 chipset και μετά νομίζω ότι έχει επίσημη υποστήριξη CF.

edit: υποθέτω ότι η μητρική είναι αυτή της υπογραφής ...

Link to comment
Share on other sites

Ναι αυτή της υπογραφής είναι. Οπότε τώρα αναγκαστικά παω για mobo. Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι το 'υποτιθέμενο' crossfire που έχω είναι αρκετά κατώτερο και απο την μία κάρτα στη PCIex4!! Λες να χρειαστεί και επεξεργαστής?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ο επεξεργαστής σου καλός είναι... Βέβαια όσο βελτιώνεις την cpu σου βελτιώνεται γενικότερη η απόδοση του συστήματος, άρα και των υποσυστημάτων, άρα και της (των) gpu.

Γενικά ένα καλό σύστημα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.