Jump to content



Celeron s478 2.0Ghz Με Δυο Σπασμενα Pins


stealth1442169213

Recommended Posts

Eχω εναν Celeron s478 τον οποιον μου τον εστειλαν με δυο σπασμενα pins στην μια γωνια.

Τον εβαλα επανω bootαρει κανονικα και μπαινει στα windows,το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι καθε φορα που κανει boot μου λεει "New CPU installed.Press F1 to Run set up or F2 to load defaults" και δεν μπορει να κρατησει τις ρυθμισεις στο Bios.

Ξερει κανεις πως μπορω να τον διορθωσω,αν παρω δυο pins απο εναν χαλασμενο επεξεργαστη με τι τροπο μπορω να τα κολλησω?

stealth

Link to comment
Share on other sites

Ναι τα καταφερνω αλλα δεν εχω κολλητήρι,καλαι κ.τ.λ.,υπαρχει ομως ενας φιλος που κανει αυτην την δουλεια,αν του παρω δυο pins απο αλλο επεξεργαστη s478 θα μπορεσει να τα κολλησει?

Χρειαζεται καποια ειδικη κολληση για να κανει καλη επαφη?

stealth added 20 Minutes and 28 Seconds later...

Καλησπέρα Γιάννη, δοκίμασε αυτό που λέει ο ΠΥΡΗΝΑΣ... κάτι παρόμοιο λέει και εδώ... απλά τα pins που θα φτιάξεις κοίτα να εξέχουν ελάχιστα ώστε να μπορέσεις να τα αφαιρέσεις...

Ευχαριστω Αντωνη,θα δοκιμασω πρωτα να δω αν μπορει να τα κολλησει ο φιλος γιατι τα pins ειναι διπλα το ενα στο αλλο και φοβαμαι μην βραχυκυκλωσει,αν δεν τα καταφερει να τα κολλησει θα δοκιμασω αυτο που λεει στο link.

stealth

Link to comment
Share on other sites

καλώδια από καλώδιο δικτύου μέσα στο socket και το αφήνεις να προεξέχει λίγο για να βγούνε μετά το socket ξεκουμπώνει σχετικά εύκολα πάλι μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει ο Tasos αν θες να τα κολλήσεις και δεν μπορείς στείλε ένα πμ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.