Jump to content



X38 w/DDR2 Ή x48 w/DDR3?


Phant0m1442169125

Recommended Posts

Έχοντας και εγώ το... μικρόβιο της (αχρείαστης είναι πολλές φορές η αλήθεια) αναβάθμισης, έρχομαι (ταραμ-ταραμ :p) να ρωτήσω το εξής:

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου... αξίζει τον κόπο -και το χρήμα- να αναβαθμίσω σε DDR3 (2000Mhz) και ανάλογη μητρική (X48 λόγω CF 16x)?

Η να βάλω απλά άλλα 4 giga μνήμης στο υπάρχον σύστημα?

Για να ακούσω γνώμες....

Link to comment
Share on other sites

Να κρατήσεις τα λεφτά σου για τις διακοπές των Χριστουγέννων και να τα χαλάσεις σε άλλου τύπου αγορές π.χ. γλυκά, ρούχα, δώρα κ.τ.λ.

Το σύστημα που έχεις ίσως να σου είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό μη-αξιοποιήσιμο από τις εφαρμογές σου.

Αν πάλι δεν μπορείς να κυκλοφορείς με τόσα πολλά λεφτά στην τσέπη :p αγόρασε έναν γρήγορο SSD ή ίσως κανένα laptop/nettop, έτσι για αλλαγή/παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

Μην ακους τι λενε...το συστημα σου ειναι αθλιο... θα σου προτεινα αναβαθμιση με Χ58 και Ι7 ...Οσο το δυνατον πιο συντομα!!!

...Παραλιγο να ξεχασω το σημαντικοτερο... Να σου δωσω τι διευθυνση μου να μου στειλεις τσαμπα φυσικα το "παλιο" συστημα σου ...? Για "πεταμα" ειναι ετσι και αλλιως

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.