Jump to content



Canon HV30 & NTSC - PAL


jose

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω την canon hv30 από αμερική,

ο προβληματισμός μου είναι αν παίζει ρολο το NTSC που έχουν εκεί, κάπου διάβασα ότι στις HD κάμερες δεν παίζει ρολο το NTSC και το PAL, έχετε να μου πείτε κάτι περί αυτού?

Link to comment
Share on other sites

Βεββαια ρώτα και για την τροφοδοσία γιατι από εκει παίζει με 110ν οπότε ίσως θα πρέπει να πάρεις κάνα τροφοδοτικό επιπλέον ή να πάρεις απο εδώ και κοίτα μην έχει πιο ακριβά από την ίδια την κάμερα εκει...

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειαζεται το τροφοδοτικο παιζει μια χαρα. Απλα το μονο που αλλαζει ειναι το καλωδιο.

Στην HF100 που πηρα απο Αμερικη πηρα απλα το δικλονο καλωδιο απο ενα παλιο φορητο σκληρο και το συνδεσα στο τροφοδοτικο της καμερας.

Link to comment
Share on other sites

Με το video ? NTSC - PAL ???

Έχεις κανένα πρόβλημα;

Πρωτα απο ολα τραβαω ολα σε HD που δεν υπαρχει NTSC/PAL και δεν εχω καποιο λογο να το κανω DVD. Τραβαω συνηθως σε 30fps οποτε μια φορα που χρειαστηκε μια φορα που χρειαστηκε να φτιαξω dvd απλα το πεταξα μεσα στο ConvertXtoDVD και το εκανα 720x576 25fps PAL χωρις κανενα προβλημα στην αναπαραγωγη αργοτερα.

Τα δυσκολα δεν ειναι εκει αλλα στο οτι τραβαει το βιντεο σε x264 AVCHD που μεχρι και λιγο καιρο ηταν δυσκολο να κανεις μονταζ σε σχεση με το mpeg2 των mini dv. Αλλα τωρα ολα τα γνωστα προβληματα το υποστηριζουν κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

έχω βρει σε κάποια καταστήματα την canon hv30 η οποια είναι παραεισαγωγή, πως μπορώ να ξέρω αν παω να την πάρω από το κατάστημα ότι σίγουρα είναι pal και όχι ntsc, διότι αυτές οι παραεισαγωγες είναι από αμερική και εκεί όπως γνωρίζουμε δουλεύουν το ntsc. κάποιος που έχει πάρει την camera και είναι pal στο κουτί γραφει κάτι τέτοιο? πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.