Jump to content



Βοήθεια με τα καλώδια


nightElf

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Η ερώτηση μου είναι η εξής: πώς μπορώ να τακτοποιήσω τα καλώδια μέσα στον υπολογιστή; Προσπάθησα και έκανα μια τρύπα στο νερό!!! Καμία ιδεά κανένας?:mad: :mad: :mad::confused:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τα έχω συμαζέψει ΛΙΙΙΙΙΙΙΓΟ με σπιράλ καλόδιο

Αλλά μπορείς αν δεν το θες για ομορφιά και με σφικτράκια αλλίως άντε multirama πάρε ένα ειδικό καλόδιο uv για καλόδια PSU και τότε δέστα με το σφικτρακι θα είναι αρκετά καλό και όμορφο;)

Link to comment
Share on other sites

Σωστό! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι πολλά. Το τροφοροτικό είναι 400W και έχω έπάνω το Aerogate II και το πάνελ της Zalman.Φαντάσου. Καλώδια για 9 ανεμιστήρες! Μαζί με του τροφοροτικού γίνεται πανικός. Έβαλα σήμερα καινούργιο κουτί με 6Χ5,25 και 4Χ3,5 και πάλι τα ίδια έχω.........:(

Link to comment
Share on other sites

Παρε αν δεν εχεις στρογγυλα καλωδια για τα ΗD και το Floppy αν δεν εχεις και τα περισσευομενα καλωδια απο το τροφοδοτικο περνα τα στο πλαι δεξια του κουτιου πισω απο την μητρικη.

Τοσους ανεμιστηρες τι τους κανεις? Δεν σου παιρνουν το κεφαλι? :D προσπαθησε να μαζεψεις τα καλωδια τους οπως ειπε και ο morius.

Μια αλλη λυση ειναι να κανεις ολα τα καλωδια τους custom...δηλαδη να τα μεγαλωσεις ή να τα κοντινεις οσο θελεις εσυ.

Αν μπορεις κανε ποστ καμια φωτο του κουτιου σου να δουμε τι μπορει να γινει!!!

Link to comment
Share on other sites

Οκ. θα έχω τις φωτό το σαββάτο. έχω ήδη round cables για hdd και dvd. Δεν έχω κανένα πρόβλημα θορύβου. Δεν ακούγονται πολύ. Τουλάχιστον στο παλιό το κουτί . Τώρα σε αυτό δεν τους έχω βάλει ακόμα. Ούτε το έχω κόψει. Έχω βέβαια κάποια σχέιδια στο μυαλό μου (plexi, λάμπες, πατέντα για το εξωτερικό μέρος). Θα δούμε το πότε. thanks

Link to comment
Share on other sites

ριξε μια ματια εδω...θα δεις πολλα συμαζεμενα κουτια,πολλα παλικαρια δειχνουνε και πως τα καταφεραν... http://www.hardforum.com/showthread.php?t=703539&page=10&pp=20

η καλυτερη λυση ειναι να τα μαζεψεις η στο επανω μερος η στα αριστερα του case

post-91-1416071681,3241_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.