Jump to content



Rampage II ή Blood rage????


siloo

Recommended Posts

απο οτι καταλαβατε θα φτιαξω εναν i7 τον 720 με 2χ9800gtx, tagan 800w, ram corsair 6Gb sta 1600.

το κυριως θεμα μου ειναι ποια μητρικη να διαλεξω...:102:

να τονισω οτι θα κανω o/c αλλα με τις ελαχιστες γνωσεις που διαθετω ποια απο τις 2 πιστευετε οτι θα με δυσκολεψει λιγοτερο??? και οποια αλλη επισημανση στα υπολοιπα παρτσ δεκτη...

Link to comment
Share on other sites

Για ψαξε το λιγο,διαβασε και καποια reviews γιατι δεν ακουω καλα πραγματα ουτε για την Rampage II ουτε για την P6T.

stealth

Επειδη τους τελευταιους μηνες εχω δοκιμασει και την foxconn για 10 μερες , αλλα και την Gigabyte για 2 μηνες , καθως και την asus για 2-3 εβδομαδες .

Αυτο που διαπιστωσα ειναι πως η asus με τα τελευταια bios εχει διορθωθει παρα πολυ και περα απο αυτο ειναι πολυ γρηγορη σε σχεση με τις αλλες.

Οι πιο γρηγορες X58 ειναι οι Asus & DFI . Αλλα ασε τις DFI στην ακρη.

Link to comment
Share on other sites

Στελιο σωστα ειναι οσα λες και αφου τις εχεις δοκιμασει και λες οτι η Rampage II ειναι πιο γρηγορη απο τις αλλες ειμαι σιγουρος οτι ετσι ειναι.

Αν το παιδι δεν ενδιαφερεται για τρελλο overclocking ισως απλα να θελει μια μητρικη να κανει την δουλεια του και να μην χρειαζεται να εχει "μαυρη ζωνη" για την τρεξει σε stock.:046:

Εγω του ειπα να το ψαξει γιατι στα Asus forums βλεπω πολλα προβληματα για τις δυο μητρικες που ανεφερα παραπανω,δεν το εχω ψαξει παντως προσεκτικα να δω τι παιζει μιας και δεν με ενδιαφερει αμεσα το θεμα.

Αν με τα τελευταια bioses εχει ξεπερασει τις παιδικες αρρωστιες τοτε σιγουρα αξιζει τον κοπο.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.