Jump to content


9800GTX σε SLi Ενα Help!


circi

Recommended Posts

Γεια παιδια,

Θελω να τοποθετησω 2χ 9800gtx σε Sli

Tι ακριβως πρεπει να κανω?

Απλα τοποθετω τις καρτες και τις ενωνω με το bridge?

Θελι τιποτα αλλες ρυθμισεις?

Ειμαι ψιλοασχετος οποτε παιδια καθε βοηθεια δεκτη.

ευχαριστω ΄)

Link to comment
Share on other sites

απλά θα βάλεις και την 2η 9800 στο pc..α! να είσαι σίγουρος ότι το pc υποστιρίζει sli και όχι c/f γιατί εγώ πήγα να την πάθω.... Όταν βάλεις και την 2η κάρτα..νομίζω περνας drivers και για αυτή...Αν δεν είναι οκ από μόνες τους...ανοίγεις το control panel της nvidia και θα δείς μί επιλογή που λέει dual gpu ή κάπως έτσι..θα την βάλεις στο enabled και νομίζω ότι μετά θα μπορείς να παίξεις crysis στα full γραφικά αλλά μην το παρακάνεις στα φίλτρα.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Επισης αν η μητρικη εχει sli paddle ( μια μικρη πλακετα η οποια απο 16 pci-e lanes στο primary pci-e slot και καμια η μια στο secondary, αν την γυρισεις σε sli orientation δινει απο 8 pci-e lanes στο primary και στο secondary.. Αυτο ισχυει σε chipsets px 650 η 750 sli για Intel, η στα nforce4sli για amd παλιοτερα.. τα 680/780/790 εχουν αρκετες pci-e lanes ωστε να δινουν απο 16 σε δυο pci-e slots, οποτε δεν χρειαζεται, απλα βαζεις την δευτερη καρτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.