Jump to content



Το κακόγουστο Thermaltake PW880i


mariosalice

Recommended Posts

Κοιτα απο αισθητικης αποψης δεν μου αρεσει!Αλλα απο πρακτικης αξιας πιστευω ειναι καλο,η τρομπα ειναι εξω αλλα δεν ζεσταινει το κουτι,το ψυγειο ειναι εξω αλλα "ψυχεται" καλυτερα λογω περιβαλλοντως,σου αφηνει αρκετο χωρο μεσα στο κουτι,τελος μεταφερεται γιατι δεν ειναι ενα κουτι με σωληνες που πρεπει να το ασυνδεσεις για κουνισεις το κουτι σου αλλα ενα με το κουτι σου!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Μπα, το ψυγείο ρουφάει το ζεστό αέρα του κουτιού και όλη η κατασκευή κρέμεται από τέσσερις βίδες με τρόπο ώστε να δυσκολεύει να συνδέσουμε καλώδια στο πίσω μέρος.

------------

Κι ομως,ο ζεστος αερας του τροφοδοτικου βγαινει αμεσως εξω απο χαμηλα,αρα δε επιβαρυνει τον εσωτ.χωρο.Με 2 μετρια ανεμηστηρια σχεδον αθορυβα μεσα με συνολικη ροη αερα μεσα στο κουτι 50-60 cmf o αερας θα εβγαινε απο πισω και πανω δροσερος ακομα και σε καλοκαιρινο περιβαλον χωρις κλιματισμο με την προυποθεση της παραλληλης λειτουργιας της υδροψυξης και θα βοηθουσε και την ψυξη του ψυγειου.Ετσι κι αλλοιως ενας μπροστα χρειαζεται για την ψυξη των δισκων,ε,απο την στιγμη που βαζουμε ενα ανεμιστηρι να μπαζει δεν ειναι λογικο να βαλουμε ενα δευτερο ιδιων χαρακτηρηστικων να βγαζει;

Συμφωνω οτι δεν φαινεται ωραια,αλλα αν δεν εμποδιζει στην πισω πλευρα τα βισματα της μεριας που δεν φαινεται,θα μπορουσα να ανεχτω την κακη του εμφανιση.

Και αν ειναι μαγκας ο κατοχος και πιανουν τα χερια του μπορει να φτιαξει μια σωστη βαση στηριξης για την υδροψυξη,ανεξαρτητη απο την υπαρξη κουτιου,και να το απομακρυνει λιγο απο το κουτι με το οποιο θα συνδεεται μονο απο τους 2 πλαστικους σωληνες οι οποιοι πιθανον να χρειαστουν αντικατασταση με λιγο μεγαλυτερου μηκους.Και επι πλεον η βαση αυτη θα μπορουσε να την κραταει 3-5 ποντους χαμηλοτερα,με ενα προχειρο υπολογισμο με βαση την εικονα,ισα να μην χαθει εντελως η κληση των σωληνων.

Link to comment
Share on other sites

απορία...

άμα πας στο link είναι απλά μια υδρόψυξη που μπαίνει σε όποιο κουτί θες

και απλά δίνει ένα mount και καλά για να το κολλήσεις στον πίσω 12ari ανεμιστήρα σου...

τίποτα παραπάνω...

που είναι το κακόγουστο?

ένα ψυγείο και ένα tank με μέσα την τρόμπα είναι απλά...

δεν είναι το κουτί το προϊόν...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το βρίσκω πολύ καλό, στο κάτω κάτω έτοιμη λύση είναι που εφαρμόζει πολύ εύκολα παντού. Θα το πρότεινα σε κουτιά που έχουν προεγκατεστημένες τρύπες για υδρόψυξη στο πίσω μέρος για να μην δεσμέυονται οι λάμες. Επίσης αν το βάλεις και σε γραφείο που το κουτί θα είναι κάτω με αριστερά και δεξιά ξύλο δεν θα φαίνεται ότι έχει υδρόψυξη:098:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.