Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 H παραπανω μητρικη αργει παρα πολυ στο bios οταν μπουταρει στην κατασταση verifying dmi pool data.περιπου 10s μπορει και παραπανω.γινεται και σε κανεναν αλλο με την μητρικη αυτη.ξερει κανεις πως γινεται να μην αργει τοσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 6, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 κανεις ρε παιδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 Στα default το κανει αυτο? Εγω που δοκιμασα μια δεν μου εκανε τετοιο πραγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 6, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 ναι.οταν ειναι ολα deftaul.αργει πολυ λιγο πριν αρχισει να φορτωνει τα windows εκει που λεει verifying dmi pool data Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα πω, αλλά μήπως είναι και θέμα δίσκων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 δν νμζ να εχει θεμα στο βοοτ του bios γτ ειναι προτου αρχισει να φορτωνει τα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Μηπως εχεις λαθος μεσα στο BIOS τον boot δισκο και ψαχνει να βρει απο που θα κανει boot.Βαλε στο boot sequence πρωτα το Hard Disk και τον σωστο δισκο για να μην μπερδευεται και ψαχνει σε αυτο το σημειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 7, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 οχι.τσεκαρα και ειχα βαλει τον σωστο δισκο για boot.καμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούλιος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Γενικά πάντως αυτό το μήνυμα είναι σχετικό με τα boot devices ... όποτε ψάξε-έλεγξε όλες τις bootable συσκευές σου.Τσεκάρισε συνδεσμολογίες ... boot order ... κλπ.Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κάνεις load default settings από το bios ... και να έχεις 1st boot device το σκληρό δίσκο με το λειτουργικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varachio Ιούλιος 8, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Σε μένα όταν έχω ακόμα μια bootable συσκευή π.χ. memory stick ή εξωτερικό δίσκο συνδεμένο αργεί υπερβολικά, ίσως και πάνω απο 10 sec. Αλλιώς στο σημείο που λές θέλει το πολύ 3 sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.