Jump to content



Αγορά LCD TV από Pixmania


panblock

Recommended Posts

Καλημέρα

Ότι λέει ο τίτλος...

Σκέφτομαι να αγοράσω μια 32'' LCD από την Pixmania. Κόστος γύρω στα 400 ευρώ. Θα κάνετε μια τόσο μεγάλη παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα; Είναι ρίσκο; Θα το κάνατε;

Link to comment
Share on other sites

Αν χρησιμοποιήσεις Παυπαλ δε βλέπω το λόγο γιατι οχι. Απλα βεββαιώσου οτι ισχύει η εγγύηση και στην Ελλάδα απο την εταιρεία και οτι αν τυχον τύχει κάτι δεν ια χρειαστείς να την στέλνεις ταξίδι.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω πρόβλημα να δώσω και την πιστωτική μου ή να πληρώσω αντικαταβολή.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μιλάμε για ευαίσθητη ογκώδης συσκευή που θα κάνει (άλλο ένα) μεγάλο ταξίδι. Θα φτάσει σώα;

Η εγγύηση λέει καλύπτεται τον πρώτο χρόνο από την εδώ εταιρεία (πχ. Samsung, LG, Sony κλπ) και το δεύτερο χρόνο από μέσω της Pixmania. Δεν έχω καταφέρει να βρώ ακόμη ποιος πληρώνει τα έξοδα αποστολής στην Γαλλία αν είναι μέσα στην εγγύηση ή αν ακόμη χειρότερα είναι Dead-On-Arrival... Ξέρει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

@viper: Είναι γύρω στα 120 ευρώ. Είναι αρκετά λεφτά...

@lunatic: Δεν είπα δεν καλύπτει την εγγύηση. Είπα ότι στο δεύτερο χρόνο πρέπει να την στείλεις εσύ στην pixmania, να την τσεκάρουν και να την στείλουν αυτοί πχ στην Samsung. Βέβαια πολλοί διαβάζω ότι την έχουν πάει απευθείας στην αντιπροσωπεία στο δεύτερο χρόνα και δεν είχαν πρόβλημα. Με την ευκαιρία αυτό ρε παιδιά για την πανευρωπαϊκή εγγύηση minimum 2 ετών το έχουμε κάπου γραπτώς;;; Το ακούω από πολλούς..

@dimisd: Για αυτό βρε έγραψα στο αρχικό μου μύνημα "άλλο ένα ταξίδι" ;)

Άσε που πιστεύω ότι είναι διαφορετικό να κάνει αποστολές η Samsung στις κατά τόπους αντιπροσωπείες τις και άλλο να στην φέρνουν με courrier από την Γαλλία... Δεν νομίζεις;

Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί;

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά δε θα αγόραζα τόσο ογκώδες αντικείμενο από κατάστημα εκτός της πόλης μου.

Μόνο το ενδεχόμενο να χρειαστεί να την στείλεις πίσω για κάποιο check, αφαιρεί αυτόματα το όφελος της διαφοράς στα χρήματα.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που έχει τέτοια διαφορά.Γενικα σε διάφορα ηλεκτρονικά που κοίταγα κατά καιρούς, δεν έβρισκα σημαντικές διαφορές.

Link to comment
Share on other sites

trosteno μόλις μου άλλαξες γνώμη που κοίταγα κατι πραγματάκια που ειναι φτηνότερα..

αν και η αλήθειά ειναι οτι δεν εχω παράπονο απο το e-shop, πριν λιγο τους άφησα εναν δίσκο για rma και μου ειπαν να περάσω τελος βδομάδας (θα μου στείλουν κ σμσ φυσικά)

Link to comment
Share on other sites

Αγορασα Phillips TV 42'' 8404(Αυτη με το ambilight)

Γυρω στα 1000Ε παραγγελεια.Η αγορα εγινε με πιστωτικη

και σε 3-4 μερες ηταν σπιτι.Κατα την παραλαβη μπορεις να την

ανοιξεις και να δεις αμα εχει τπτ γρατζουνιες ή χτυπηματα και

αν οντως εχει ζητας να σου φερουν αλλη.Αμα λειτουργει τωρα ειναι

αλλο θεμα:112:

Γενικα η τηλεοραση εδω και κανα μηνα που την εχω παει τζιτζι.

ΥΓ:Ποτε δεν ειχα προβλημα με RMA.

Link to comment
Share on other sites

Έχω προσωπική εμπειρία (δις) με έγγραφη καταγγελία την δεύτερη φορά για να πάρω τελικά τα χρήματά μου μετά από 6 μήνες! Δεν έχεις παρά να ψάξεις στο Internet.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά παιδιά το φοβήθηκα και επειδή είμαι και λίγο γκαντέμης γενικά στις παραγγελίες μου φοβήθηκα και παράγγειλα αυτή από το Πλαίσιο.

Είναι σε πολύ καλή τιμή

Ευχαριστώ όλους για το feedback

Link to comment
Share on other sites

Εχω αγορασει φωτογραφικη απο Πιξμανια αξιας κοντα 800 ευρω και απο την εξυπηρετηση και με το tracking τις DHL ... ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ... Με περνανε σε καθε σταση του δεματος και με ενημερωνανε...

Για μενα το pixmania εχει 1/1 100% προς το παρων

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.