Jump to content



Προβλημα με Μπλε οθονη


orontius_Angel

Recommended Posts

Φιλοι/ες μου εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη που μου βγαζει μπλε οθονη οταν πατησω ενα οποιοδηποτε παιχνιδι να παιξω...το θεμα το εβαλα στην καρτα γραφικων επειδη δεν ηξερα που αλλου να το θεσω.

Τα παιχνιδια δεν εχουν προβλημα γιατι δοκιμασα και με αυθεντικα αλλα και με πειρατικα..κατεβασα και τα τελευταια drivers απο την Νvidia αλλα και παλι τιποτα,η θερμοκρασιες σε ολο το συστημα ειναι οπως ηταν παντα φυσιολογικες...δεν ειναι με overclock το PC ειναι σε default ολα..εχω το συστημα της υπογραφης μου!

ευχαριστω εκ των προτερων!

Link to comment
Share on other sites

πως μπορω να καταλαβω αν εχει χτυπησει δισκο Η οχι?

τσεκαρε και μια της μνημες σου πρωτα εαν ειναι κομπλε!

κανε ενα memtest να δεις και οσο για να το τσεκαρεις τον δισκο που λες μια λυση ειναι να δοκιμασεις εναν αλλο πανω να δεις εαν σου κανει τα ιδια αλλα η γνωμη μου εμενα ειναι να τσεκαρεις πρωτα της μνημες και μετα την γραφικων σου γιατη μπλε οθονη βγαζει και η vga και δεν εχει να κανει με το πειρατικα η οχι!

Link to comment
Share on other sites

παιδια εκανα ενα μεμτεστ για κανα 2 ωρο και δεν εβγαλε κανενα προβλημα,μετα εκανα ενα error check για τον σκληρο,και εκει ολα μια χαρα..τωρα πριν λιγο εβαλα το Burn In Test και μου εχει βγαλει σφαλματα 71 serious στο Optical Disk (D:) + 70 serious Optical Disk (E:),επισης 2 info στο Disk (A:) ...

τι χρειαζετε να κανω για αυτα τα σφαλματα και που οφειλοντε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.