Jump to content



Ποια s1156 Μ/Β ?


squid

Recommended Posts

- Υπαρχει περιπτωση αναβαθμισης (υπαρχει αγοραστης για το παρον συστημα μου - http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/...ad.php?t=50442) απο Q6600 σε i7 860 και μαλλον θα αγοραστουν ολα απο το Plaisio. Βασικό Ο/C γυρω στα 3Ghz. Ειμαι αναμεσα σε Asus και Gigabyte (*) και θελω να κρατησω το κοστος κοντα στα 100 €, ποια προτεινεται ?

(*)με Asrock και ΜSI ειχα στο παρελθον ειτε προβληματα ειτε βασικους περιορισμους σε OC

Link to comment
Share on other sites

Λεω για Asus P55D LE .... Εχει τουλαχιστο ενα e-sata που το χρειαζομαι (γενικως βλεπω δυσευρετο το esata σε αυτη την κατηγορια τιμης σε σχεση με το τι γινοταν μεχρι την P35 εποχη) (καλα θα ηταν να ειχε και δευτερο), εχει αρκετουτσικα USB, ειναι Αsus, ειναι κοντα στα 100, και με επηρεασε και το "true 6gb/s" που διαφημιζει. Δεν ξερω αν εχει LOTES socket που δεν ξερω και κατα ποσο ειναι σημαντικο κριτηριο, δεν ξερω αν με αυτην μπορω να κλοκαρω στο μαξιμουμ ασφαλες και ανετο κλοκαρισμα με μαμα ψυκτρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.