Jump to content



C2D e6400 o/c


Lucio

Recommended Posts

Γεια σε ολους σας ! Εδω και 3,5 χρονια εχω τον συγκεκριμενο επαιξεργαστη ο οποιος λειτουργει αρμονικα με την Mobo Asus P5b και με 2x2gb ram PC2-5300(333 MHZ) Dual channel και την sapphire radeon vapor-x HD4870 1GB . Η ψυκτρα π εχω στον επαιξεργαστη ειναι η CM v10 .Aν και ξερω αρκετα για τα PC , δεν ασχολειθηκα ποτε αρκετα με το θεμα του υπερχρονισμου αλλα πιστευω ειναι η ωρα να μαθω :D.Με το PC κυριως παιζω games αλλα η ταχυτητα του επαιξεργαστη μ δεν εινια αρκετη για να αποδωσει σε καποια καινουργια games , γιαυτο ειπα να τον overclock λιγακι απο τα 2,13 ghz στα 2,8 ghz για να κερδισω λιγω επιδοσεις.Δεν αλαξα τπτ παρα μονο το FSB π το εκανα 350x8.Ολα τα αλλα τα αφησα στο auto . Αυτη την στιγμη τρεχω orthos 10 λεπτα και η θερμοκρασια του CPU ειναι στους 64 βαθμους , to vcore στα 1,280 . Δεν δειχνει το PC να εχει καποιο προβλημα και ρωτω:

1) Η θερμοκρασια αυτη ειναι υπερβολικη ή μια χαρα και να το αφησω το PC με ολα στο auto χωρις να πειραξω vcore.

2)μπορει καποιος να μ πει ποσα ghz να κανω τον e6400 με την ψυκτρα π εχω χωρις να τον ζορισω ισα ισα για τις επιδοσεις και με τη vcore και λοιπες ρυθμισεις στο BIOS? ,ευχαριστω για το χρονο σας .

Link to comment
Share on other sites

Ανεβασα το FSB στα 400 , vcore εβαλα 1,38 , αλλαξα και κατι αλλο δεν θυμαμαι name εχει να κανει με το PCi το εκανα 33,33 και παλι αλλο ενα με PCi το αφησα 100 και ολα τα αλλα auto και ειδου :

http://img21.imageshack.us/img21/3903/79169877.png

Ti λετε ειμαι οκ ? να το αφησω ως εχει ???

Link to comment
Share on other sites

Εσεις ειστε χαλαρα , εγω ομως δουλευω 8 ωρες την μερα και μετα το απογευμα εχω προπονησεις με την ομαδα + οτι μπαινω και στρατο στις 16/8 , θελω να χαρω gaming αυτες τις μερες :D Ποσο λες να παει ακομα ? αν ειναι να ζορισω ομως να τον αφησω ως οχι , ευχαριστω , μ εφυγε το ανχος , νομιζα οτι σε αυτην την θερμοκρασια θα τον καψω :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.