Jump to content



Η επιμήκυνση της βδομάδας των παθών και η πιθανότητα ανάστασης


Θα γίνει ανάσταση στο σύστημά μου  

5 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Η βδομάδα των παθών φέτος δεν τελειώνει με τίποτα!!!

Ένα ωραίο πρωί ανοίγοντας το Pc της υπογραφής, η μητρική μου λέει : memory test failed!!! το ανοίγω λοιπόν βγάζω στην τύχη το ένα από τα δύο module μνήμης και το pc ανοίγει κανονικά! άντε λέω δεν πειράζει κάηκε ! δουλεύω για καμιά 2 ώρες και το κλείνω. Το ίδιο απόγευμα το ανοίγω και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα!!! :010:τρελάθηκα!

με κανέναν πλέον συνδυασμό στα modules της μνήμης δεν λέει να ανοίξει!!!:021: Το μόνο που πρόλαβα να δοκιμάσω ήταν να κάνω ένα reset στο bios βγάζοντας την μπαταρία για 5 λεπτά και αλλάζοντας ένα pin όπως υποδεικνύει το manual της μητρικής.

Επειδή λοιπόν βιαζόμουν να φύγω για τις διακοπές του πάσχα με μια εξωτερική τροφοδοσία και ένα SATA to USB connector είπα να πάρω τα data που χρειαζόμουν από τους δίσκους ώστε να εργαστώ με το laptop. Οι 3 από τους 4 δίσκους ήταν οκ αλλά ο τέταρτος (WD3200KS) μου δίνει απλόχερα ένα click of death :097:ξεγυρισμένο.

Περιττό να πω πως ο νόμος του merfy δουλεύει κανονικά καθώς από τους 4 δίσκους του συστήματος ήταν αυτός με τα πιο σημαντικά δεδομένα που την δεδομένη στιγμή μεγάλο τους ποσοστό δεν είχαν backupαριστεί.:022:

Τον δίσκο τον πήρα μου μαζί μου στις διακοπές :hippy:και δοκίμασα μόνο να τον καταψύξω:aazcold: όπου το αποτέλεσμα ήταν να κάνει το κλικ με μερικά δευτερόλεπτα καθυστέρηση.

Επέστρεψα λοιπόν αλλά για μένα είναι ακόμα Μεγάλη Παρασκευή.

Έχω συμφιλιωθεί αρκετά με την ιδέα ότι μάλλον η μητρική τίναξε τα πέταλα :051:

και ότι έχω χάσει οριστικά τα δεδομένα μου.

Οποιαδήποτε βοήθεια - συμβουλή δεκτή.

*** Ο Ιησούς Σώζει ***

*** Jesus Backups ***

Link to comment
Share on other sites

Bios μπαίνεις?

.

όχι δεν μπαίνει bios. το πρώτο πράγμα που κάνει μολις πάρει ρεύμα είναι τα χαρακτηριστικά μπιπ και ακούγεται στα ηχεία το ηχογραφημένο μύνημα της μητρικής memory test failed

Link to comment
Share on other sites

Κανένα άλλο memory module έχεις πρόχειρο να δεις αν κάνει boot?

όχι αλλά δεν πιστεύω να φταίνε αυτά καθώς όπως λέω μάλλον η μητρική πρέπει να έχει πρόβλημα και γι'αυτό μου έδωσε στο χέρι και το δίσκο ταυτόχρονα. δες λίγο την αλληλουχία των γεγονότων προσεκτικά γιατι δεν πιστεύω να τα τινάξανε και τα 2 modules μεσα σε μια μερα και ο δίσκος.

Link to comment
Share on other sites

Πριν παραδώσεις τα όπλα, δες μήπως έχεις μπαταρία από άλλη μητρική και βάλε την επάνω σε αυτή που παρουσιάζει πρόβλημα ώστε να δεις συμπεριφορά...

Πριν το σάββατο δε θα μπορώ να το δοκιμάσω αυτό οπότε θα επανέλθω τότε για τη μητρική, για τον σκληρό έχει κανεις να προτείνει κάτι?

Link to comment
Share on other sites

Θα ελεγα να κοιταξεις το τροφοδοτικο σου μηπως αυτο σου εχει κανει την ζημια,και βγαλε και το ups.

έχω σκεφτεί και αυτό το ενδεχόμενο... το τροφοδοτικό το είχα αλλάξει πριν από ένα χρόνο καθώς το προηγούμενο (TAGAN TG580-U15 580W) μια μέρα απλώς δεν έδινε ρεύμα και έτσι το άλλαξα με ένα 700αρι thermaltake (δεν θυμάμαι πιο)

To ups δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει κάνει τη ζημιά...

αυτά μπορώ να τα δοκιμάσω το σάββατο οπότε υπομονή ως τότε

για το δίσκο κάποια πρόταση?

Link to comment
Share on other sites

Σε δίσκο που δεν άνοιγε με τπτ κατάφερα να τον δώ με ένα προγραμματάκι που μου είχαν συστήσει τα παιδιά εδώ μέσα. Θα ψάξω να βρώ το ποστ μιας και είναι πολύ παλιό και θα επανέλθω.

Link to comment
Share on other sites

Σε δίσκο που δεν άνοιγε με τπτ κατάφερα να τον ....

Θα ήταν χρήσιμο αν μπορέσεις να το βρεις αλλά δεν νομίζω να κάνει τπτ αφού όπως λέω δεν είναι οτι δεν διαβάζεται αλλά δεν ξεκινά καν αφού έπειτα από 2-3 κλικ σβήνει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.