Jump to content



Hitachi 2.5HD σε Desktop


zillakarpen

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να βάλω τον συγκεκριμένο δίσκο που μου έχει ξεμείνει σε ένα παλιό μηχάνημα για να μην πάει χαμένος είτε με λειτουργικο είτε σαν δεύτερος.Η μητρική που έχω είναι η ConRoe945G-DVI.

Έχω δοκιμάσει με Windows 7 και ενώ τον βλέπω κανονικά απο το ΒΙΟΣ όταν ξεκινάει η εγκατασταση απο το cd κολλάει...

Επίσης και σαν δεύτερος κολάει επίσης το μηχάνημα αδυνατώντας να ξεκινήσει.Χρησιμοποιώντας έναν παλιότερο η εγκατάσταση προχωρά κανονικά οπότε δεν είναι το cd εγκατάστασης.

Καταρχήν έιναι δυνατή αυτή η σύνδεση ?Είναι SATA o δίσκος και χρησιμοποιώ ότι συνδέσεις θα έκανα και σε έναν 3.5 ιντσών.Δεν είναι με molex για να έχει pin.Επίσης στην δεξιά γωνία του έχει μια υποδοχή με 3 ή 4 ακίδες.Υπάρχει περίπτωση να είναι για τροφοδοσία?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Έχω χρησιμοποιήσει 3-4 διαφορετικούς 2,5'' δίσκους από 80GB έως 500GB, 4200 και 5400 στροφές, SATA1 και SATA2, no problemo. τι μπορεί να παίζει με το δισκάκι ή την μητρική σου δεν ξέρω δυστυχώς να σε βοηθήσω. Απλά ξέρω ότι γίνεται, μπορείς να βάλεις 2,5'' δισκάκι σε desktop σύστημα. Ακόμα και RAID είχα φτιάξει με δύο 80άρια (και πάλι αργά ήταν!!!).

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας.Γενικά ο δίσκος δεν έχει κάποιο πρόβλημα μιας και τον χρησιμοποιούσα ήδη με usb.Πάντως θα δοκιμάσω με έναν ακόμη αύριο για να δω τι γίνετε.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά ο 2ος που χρησιμοποίησα δούλεψε κανονικά.Τι γίνετε με τον άλλον δεν έχω καταλάβει ...μπορεί να ήταν και τυχαίο γεγονός ή όντως να θελε κανα καλό format.

Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Καμμιά φορά θέλει ένα καλό φορματ . Συνήθως όταν πεφτω σε τετοιες περιπτώσεις αυτπο που κάνω ειναι να κάνω slow format μεσα από cd εγκατάστασης ΧP που είχαν τέτοια δυνατότητα και μόλις τελειώσει , ακυρώνω την εγκατάσταση και συνεχίζω στο να βάλω αλλο πχ 7.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.