Jump to content



Paypal status problem


Celebrintal

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το paypal βασικά σημενα μου παρουσιαστήκε μετά απο invoice που μου έστειλαν.

Πληρώνω μηνιαία 49.95 usd για κάποια μαθήματα αγγλικών online.

Το ξεκίνησα Μάιο και τελειώνουν Σεπτέμβριο μετά από αυτό το διάστημα των 4 μηνών τα courses θα γίνουν αυτόματα 1 έτους δηλαδή πληρώνω 4 μήνες και θα έχω access άλλους 8 μήνες δηλαδή 1 χρονο σύνολο.

Ενω εχω πληρώσει Μάιο και Ιούνιο και επειδή μπήκαμε στον Ιουλιο ήρθε και η σειρά του Ιουλίου να ξεχρεωθεί. Μου έστειλε η κοπελιά invoice και αφού διαθέτω το πόσο που μου στέλνει μου βγάζει την παρακάτω ******* δηλ: Status:Suspended, μου άναψε τα λαμπάδια βραδιάτικα, ξέρει μηπως κανείς τι συμβαίνει?

j5ypgp.jpg

Παιδιά όποιος γνωρίζει ας απαντήσει

Link to comment
Share on other sites

για καποιο λογο δεν εγινε η πληρωμη απο οτι καταλαβαινω.

μηπως εχεις τα λεφτα στο balance και εχεις βαλει να σε χρεωνει στην καρτα για να γλυτωνεις την προμηθεια συναλαγματος? γιατι τοτε αγνοει το ποσο του balance.

αρχικα πηγαινε στο my account> overview, εkει πρεπει να σου εχει τα βηματα που θα κανεις να επαναφερεις το λογαριασμο σου.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα αγορίνα και σε ευχαριστώ για την απάντηση, στο paypal δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα από την μέρα που το δημιουργησα, έχω κάνει άπειρες συναλλαγες μέσω ebay αλλά και με invoice από πωλητες σε όλο τον κόσμο χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

Επίσης ο λογαριασμός μου δεν είναι suspend μπαίνω κανονικά και είμαι verified member. Από ότι κατάλαβα και υπολογησα πρέπει να μου λείπουν 3-4 ευρω από το ποσό που θέλω να πληρώσω την κοπέλα λές γι'αυτό να μην μου προχωράει την συναλλαγή?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Link to comment
Share on other sites

αν δεν εχεις ολο το ποσο τοτε αυτο ειναι το προβλημα.

οταν γινεται suspend ο λογαριασμος δεν παιζει ρολο αν εισαι verified. τοτε οταν συνδεεσαι σου βγαζει καποιο notification και σου ζητα να ακολουθησεις καποια βηματα για να τον επαναφερεις, αλλα αφου δεν σου βγαζει κατι τετοιο δεν εχεις προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα διονύση όπως είπα και στο προηγουμενο μου ποστ δεν μου βγάζει τίποτα κατά το login ούτε notificiation ούτε ότι έχω δεχθεί κάποιο suspend.

Απλά μπαίνω και στο activity γράφει "recuring payment to "το ονομα της κοπελιας" και δίπλα από αυτό suspended" θα πάω αύριο το πρωι στην τράπεζα να κάνω μια καταθεση και επειδη σε κάθε κατάθεση τα χρήματα μπαίνουν την επομενη μέρα στην κάρτα θα της ζητήσω να μου στείλει ξανά ένα invoice, ευελπιστω το πρόβλημα να είναι το amount.

Θα δώσω feedback για τους μελοντικούς χρήστες που πιθανόν να αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου.

Καλό απόγευμα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.