Jump to content



Αναπαραγωγη αυτων των οθονων - δεν υποστηρίζεται


batman_gardiki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Με την προϊγούμενη κάρτα μου μπορούσα και έκανα ''Αναπαραγωγη αυτων των οθονων'' στην ανάλυση οθόνης και έβλεπα σε 2 οθόνες το ίδιο. Εδώ και καιρό που έχω την ATI Radeon HD6570 Ultimate 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI βγάζει μύνημα στην τηλεόραση.....δεν υποστηρίζεται.

Δεν θέλω να κάνω ''αναπαραγωγή αυτών των οθονών'' γιατι η 2η είναι 3 δωμάτια μακριά και πρέπει να είναι άλλο άτομο εκεί για να με κατευθύνει με το ποντίκι.

Υπάρχει λύση????

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι. Ξέρω (από τα Αγγλικά Windows) ότι έχεις βασικά δύο επιλογές.

Duplicate these displays

Extend these displays

(δεν νομίζω να αναφέρεσαι στην περίπτωση που θα είναι αναμμένη μόνο η μία οθόνη).

Αν κάνεις extend η δεύτερη οθόνη είναι ξεχωριστή επιφάνεια εργασίας, επέκταση της πρώτης. Οπότε θα θέλεις clone αλλά έτσι όπως τα γράφεις δεν βγάζει νόημα. Το είχες αναπαραγωγή αλλά δεν θέλεις να είναι αναπαραγωγή; Είναι σωστό αυτό που γράφεις στην αρχή;

Αν θέλεις να παίζουν το ίδιο κάνεις clone/duplicate ή όπως το αναφέρουν τα Ελληνικά windows. βασικά η πρώτη επιλογή.

Αν είναι και οι δύο ψηφιακές οθόνες, διαφορετικής όμως ανάλυσης, τότε πιθανόν δεν υποστηρίζεται η επιλογή αυτή εκτός και αν ρυθμίσεις την ανάλυση ώστε να είναι η ίδια και στις δύο (οπότε θα έχεις πτώση ποιότητας σε αυτήν με την υψηλότερη native ανάλυση).

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι.....

Αν κάνεις extend η δεύτερη οθόνη είναι ξεχωριστή επιφάνεια εργασίας, επέκταση της πρώτης. Οπότε θα θέλεις clone αλλά έτσι όπως τα γράφεις δεν βγάζει νόημα.

έχεις δίκαιο δεν βγαίνει νόημα :047:

τώρα μόνο ‘’επέκταση αυτών των οθονών’' (extend desktop) μπορώ να κάνω ενώ ψάχνω να δουλέψει το ''Αναπαραγωγη αυτων των οθονων'' (clone) το οποίο δεν υποστηρίζεται με την νέα κάρτα.

όλα τα παραπάνω ξέρω απο την ανάλυση οθόνης να τα αλλάζω, μέσα στην κάρτα πως μπαίνω και τι μπορώ να κάνω???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.