Jump to content



Συνδιασμος SSD και HDD


ganja7

Recommended Posts

Θα ξεκινησω αναφεροντας οτι επελεξα caviar black sata 2 αντι για caviar blue sata 3 για να τον συνδιασω με τον ssd.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:

Θελω να ριξω στον hdd τα program files(x86 και x64).Απλα δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι καλυτερο.Να φτιαξω φακελους και καθε καινουρια εγκατασταση προγραμματος να πεφτει χειροκινητα εκει η να ορισω απο regedit directory στον hdd.Τα προγραμματα που ηδη εχουν εγκατασταθει στον ssd πρεπει να τα εγκαταστησω παλι ετσι;Επισης θα εχει μεγαλη διαφορα για ενα game ή μια εφαρμογη με απαιτησεις οπως vmware για παραδειγμα να τρεχει απο τον hdd;;;

Link to comment
Share on other sites

Μόνο για το VMware θα σου πω ότι αν θέλεις να ανοίγεις και να κλείνεις κάποιο virtual OS ή ακόμα περισσότερο να το κάνεις suspend, η διαφορά ανάμεσα σε έναν δίσκο και έναν SSD είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Link to comment
Share on other sites

Ανάλογα το τι χρησιμοποιείς συχνά. Αν ανοίγεις συχνά Virtual όπως εγώ τότε το virtual πάει στον SSD. Θα ξεκινάει ποιο γρήγορα θα σώζεται στον δίσκο πολύ ποιο γρήγορα όταν -υποθέτω- θα το κάνεις suspend.

Τώρα αν όλη την ώρα παίζεις games μπορείς να έχεις 1-2 games στον SSD, αυτά που σε ενδιαφέρουν βασικά και αυτά που θα φορτώνεις όλη την ώρα. Να βάλεις 15 games στον SSD και τα 10 από αυτά να τα παίζεις μια φορά τον μήνα είναι σπατάλη πολύτιμων και ακριβών GBs.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.