Jump to content



Sos Format!! Σταματαει το Dvd Rom


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!!!

Έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Μου έδωσε ένας γνωστός το Laptop του για να το κάνω Format.Το λειτουργικό είναι Windows 7.Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ ξεκινάει να φορτώνει το Drive, μετά σταματάει και μπορεί να μείνει σταματημένο και μισάωρο και ώρα ακίμα.Μετά καποια στιγμή εμφανίζεται η οθόνη που επιλέγω την γλώσσα,το πληκτρολόγιο και ούτω καθεξής.Η ροδέλα γυρίζει όλη την ώρα.Και έτσι συνεχίζεται όλη την ώρα.Όταν καποια στιγμή εμφανιζεται η οθόνη για να διαγράψω το διαμέρισμα και να κάνω δημιουργία καινουργιο η οθόνη εγκατάστασης δεν προχωράει,δεν γεμίζει η μπάρα.Δοκίμασα να γράψω τα Windows και σε άλλο DvD επισης και σε Usb άλλα τίποτα.Ας μου πει κάποιος τι να κάνω γιατί θα τρελλαθω..

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δοκιμάσει με κάποιο εξωτερικό DVD-ROM ? Το πιθανότερο είναι ότι τα έχει παίξει το DVD Drive του Η/Υ σου.

Κάνε και ένα έλεγχο σε σκληρό δίσκο και μνήμη...

Δεν έχω εξωτερικό Drive.To laptop

δεν είναι δικό μου.Είναι ενός γνωστού ενός συναδέλφου μου.Τι ελέγχους πρέπει να κάνω στον σκλήρό και στην μνήμη??

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε αν θες κι ένα άλλο δισκάκι αν το διαβάζει (μπας και έχει θέμα και το cd σου).

Αλλιώς χρειάζεσαι πράγματα. Ένα bootable δισκάκι για παράδειγμα με εργαλεία όπως memtest για να βγάλεις την παράμετρο μνήμες από την εξίσωση..

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω οτι φταιει το dvd αφου ουτε με usb κανει δουλεια.Δοκιμασε memtest και sentinel για το δισκο.Υποψιν οτι πρεπει να γυρισεις το mode του δισκου σε ide αν ειναι achi.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα για δίσκος μου φαίνεται μιας και δοκίμασε και διαφορετικό DVD αλλά ΚΑΙ USB. Ιδίως αν το λαμπάκι του δίσκου μένει αναμμένο κατά την διαδικασία ίσως να υπάρχουν weak sectors που δυσκολεύονται να διαβαστούν, οπότε και η καθυστέρηση.

Επειδή όμως δεν έχω εμπειρίες με laptops να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να είναι καμιά κάρτα δικτύου ή κάτι άλλο?

Link to comment
Share on other sites

Τελικά βρέθηκε το πρόβλημα.Συγκεκριμένα ήταν 3.Το ένα ήταν ο σκληρός δίσκος.Δεύτερον το καλώδιο σύνδεσης του σκληρού προς την μητρική και τρίτον ήταν χαλασμένες οι επαφες στην μητρική που δίνουν τροφοδοσία στον σκληρό.Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ παιδιά για τις πολύτιμες συμβουλές σας..!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.