Jump to content



Βοηθεια με αγορα pc


Recommended Posts

Αυτο εδω το built στεκι καλο σαν συστημα ; Θα χωραει το συγκεκριμενο κουτι την καρτα γραφικων και τη μητρικη; Επισης κανεις με εμπειρια απο αγορες με digital-master; Ευχαριστω...

 

post-61399-0-90432300-1442274888_thumb.p

Link to comment
Share on other sites

Το Bitfenix Outlaw παίρνει ΑΤΧ μητρικές (οπότε δεν έχεις πρόβλημα). Για το μήκος της κάρτας γραφικών που χωράει (το site της Bitfenix δεν λέει τίποτα) φαίνεται να είναι 10,5" = 26,7cm. Η Gigabyte GTX960 G1 gaming έχει μήκος 29,5cm οπότε δεν χωράει.

 

Tον SSD Kingston V300 αν μπορείς να τον αλλάξεις με άλλον. Για τον συγκεκριμένο είναι γνωστό πως έχουν αλλάξει τις μνήμες με πιο αργές και δεν έχει καλές επιδόσεις (για SSD).

 

Edit: Η μνήμη χρειάζεται να είναι 16GB; Γιατί το 1600 CL11 μοιάζει "λίγο" σε σχέση με 1600 CL9.

Έγινε επεξεργασία από TopCLR
Link to comment
Share on other sites

Χωράει.

 

Also the card length to the cage is 303mm and can extend into the cage up to 438mm. In my example I am showing a low CPU cooler, but the cooler can be as tall at 156mm

 

 

 
για 20 παραπάνω μπορείς και αυτό πάντως και αξίζει τον κόπο να του ρίξεις μια ματιά
 
Έγινε επεξεργασία από Dem
Link to comment
Share on other sites

Εχε υποψιν σου οτι το xfx core edition τους εχει μεινει στοκ απο την παλιοτερη σειρα της xfx. Η νεα σειρα ονομαζεται TS Series. Xωρις αυτο να σημαινει κατι ιδιαιτερο , απλα εμενα μου ελαχε αναποδια με το 650ρι που ειχα στο 2ο πισι και μου το αλλαξαν με το αντιστοιχο TS series. 

Παρε για κουτι αυτο που σου προτεινει ο Dem παραπανω ή αυτο ή αν μπορεις να ανεβεις σε μπατζετ αυτό (εαν και εφοσον δε σε ενδιαφερει η χρηση DVD RW ).

Δε καταλαβαινω γιατι αλλαξες την 960 με την 380, αλλα πανω -κατω στα ιδια εισαι σε επιδοσεις. Ισως να ειναι σε συγκεκριμενους τομεις καλυτερη η 380. 

 

Κατα τ'αλλα ειναι οκ. 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα φαινεται και μπορει να ειναι και καλο απο θεματα airflow (δε το'χω δουλεψει), αλλα εχει μονο ενα προεγκατεστημενο ανεμιστηρι, οποτε θα πας οπωσδηποτε και σε 2ο, αρα αν παρεις ενα απλο και καλο θες τουλαχιστον 6-7€ εξτρα.

Εαν παιζει το οπτικο αποτελεσμα στη μεση, πας σε οποιο σου αρεσει εν τελει! 

 

Ψαχνε για review σε καθε κουτι που κοιτας και θα αποφασισεις πιο σιγουρα για το τι θες! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.