xdoc Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2015 (edited) θελω να φτιάξω ενα usb bootable με το εργαλείο της microsoft και να του περάσω μεσα τα win 7 . Εχω το DVD των Win7και η ερώτησή μου ειναι: κατα την διάρκεια που δημιουργεί το εργαλείο τo bootable usb ζητάει να του υποδείξω το iso για νααντιγράψει τα απαραίτητα αρχεία,γίνεται να του υποδείξω το dvd των win που εχω και που εχω εισάγει στο optical drive ? Y.Γ το μηχάνημα που θελω να εγκαταστήσω τα win δεν εχει optical drive Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2015 από xdoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 1, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Αφού δισκάκι έχεις , DVD reader σε κάποιο pc έχεις ,γιατι δεν το κάνεις ISO να τελειώνεις ;Η γιατι δεν κατεβάζεις το iso από Microsoft ? Ακούω δισκάκια ,cd,dvd και με πιάνει φαγούρα και δέκατα πυρετού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Οκτώβριος 1, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Αφού δισκάκι έχεις , DVD reader σε κάποιο pc έχεις ,γιατι δεν το κάνεις ISO να τελειώνεις ;Η γιατι δεν κατεβάζεις το iso από Microsoft ? Ακούω δισκάκια ,cd,dvd και με πιάνει φαγούρα και δέκατα πυρετού.το iso πως το φτιάχνουμε ? πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή ή μεσα απο τα win Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 1, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 (edited) magic iso , power iso , Ultra iso . Νομιζω oλα κανουν τη δουλεια που θελεις. καποια ειναι free αλλα δε θυμαμαι ποια. Βootable εγω εκανα ειτε με το novicorp wintoflash ή με το rufus . Αλλα εχει tool και η ms αν δε κανω λαθος. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2015 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 2, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Έχει εργαλείο η microsoft ,και τα iso επίσης ,το κατεβαζεις χύμα ,δε σου ζητάει κωδικό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Οκτώβριος 5, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 Έχει εργαλείο η microsoft ,και τα iso επίσης ,το κατεβαζεις χύμα ,δε σου ζητάει κωδικόΤι εννοείς τα κατεβάζεις χύμα; Κατεβάζεις ISO με windows από Microsoft; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 5, 2015 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 Εννοείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts