Jump to content

Ξαφνικό πρόβλημα με παιχνίδια απο secondary hdd


nikitasd
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα ξανά! Έχουμε και λέμε! Pc φίλου (amd fx 8350 8gb ram 2*500gb sata hdd) ξαφνικα δεν ανοίγει τα παιχνίδια. Τρέχει κανονικά απ'οτι φαίνεται αλλά όταν δοκιμάζει να ανοίξει παιχνίδια δεν! Στο cs παράδειγμα όταν πατάει το play στο steam δεν φορτώνει καν το game. World of warcraft το ίδιο. Πατάει play αλλά μηδέν... 2 φορες άνοιξε αλλά μιλάμε για πολύ χαλιά. Επαιζε με 0 fps. Δοκιμασαμε γυρισαμε ρυθμίσεις στα παιχνίδια στα αρχικα μήπως και αλλά τίποτα. Κανεις καμια ιδέα? Τώρα δοκίμαζουμε chkdsc αν και το iobit advanced system care (?????) δεν του βρήκε κάποιο error η bad sector

Υγ. Να αναφέρω επίσης οτι ακόμα και η περιήγηση στον συγκεκριμένο hdd ειναι πολυ αργή για τα δεδομένα του... Ειναι αγορασμενος προ 3ετιας και δεν έχει γίνει ποτέ φορμάτ

Edited by nikitasd
Link to comment
Share on other sites

Δοκιμάστε με το διαγνωστικό εργαλείο της κατασκευάστριας εταιρείας του δίσκου.

 

Τα καλώδια τα ελέγξατε? Ίσως να φταίνε και αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Ανοιγεις κουτι, βγαζεις/ξαναβαζεις το SATA καλωδιο-->Δοκιμαζεις.

 

Αλλαζεις SATA καλωδιο-->Δοκιμαζεις.

 

Τα ιδια? Ο σκληρος ειναι στα τελευταια μαλλον.

Edited by potis
Link to comment
Share on other sites

Μετακινησαμε το world of warcraft σε ενα τριτο σκληρό σατα που δανείστηκα. Το παιχνιδι άνοιξε κανονικά και με την πρωτη. Οποτε καλώδια και τέτοια αποκλείονται είναι μια χαρά. Τα δοκιμασα. Υπάρχει περιπτωση να στρώσει με ενα φορμάτ? Μου κανει εντύπωση μιας και στην αντιγραφή τα πήγε αρκετά καλά. 30gb σε περιπου 6 λεπτα... Αλλά απο εκτέλεση δεν

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...