Jump to content



Microsoft office 2016 συντομεύσεις + windows 10


Recommended Posts

Λοιπόν, το πρόβλημα ειναι το εξής:

 

σε  όσους υπολογιστές με windows 10, όταν εγκαθιστώ το Office 2016 δεν δουλεύουν οι βασικές συντομεύσεις πχ select all (ctrl+a) cut (ctrl+x) , copy (ctrl+c), paste, save...

 

στις επιλογές -  προσαρμογή κορδέλας - προσαρμογή, εκεί όντως δεν υπαρχουν οι συντομεύσεις. για το cut ας πουμε υπάρχει μόνο το shift + del και απουσιάζει το ctrl+c. αν τα βάλω τα βασικά , χειροκίνητα , παίζουν... αλλά δεν ειναι λύση αυτό.

 

Σε υπολογιστές με Win7 ειναι οκ!  Δοκίμασα και Office Pro (Χ86 και Χ64) και Οffice Pro VL (το VL δινει δυνατότητα επιλογής τι θα εγκατασταθεί) , οπως και repair. Μια λύση που αναφέρουν η αλλαγή σε προεπιλεγμένη γλωσσα τα αγγλικά ( επιλογές - γλώσσα - επιλογή γλώσσων επεξεργασίας) δεν δούλεψε..

 

Καμιά ιδέα;;

 

Κάτι παίζει με τα windows 10, γιατί αν θυμάμαι καλά και σε παλαιότερο Office (2013) πάλι δεν δουλευαν σε win10.

Link to comment
Share on other sites

μπορώ να τα παραμετροποιήσω, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό ομως;;;  :/

 

στο select all πχ που αναφερες έχει μονο το ctrl + num5 , ενώ λείπει το ctrl+a.

 

Αν είχε κάποιου είδους λειτουργία export/import τις συντομεύσεις σε αρχείο, θα τις έπαιρνα από άλλο υπολογιστή και θα λυνοταν.

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά μπορείς να πειράξεις μια μια τις ρυθμίσεις. Πάντως, να δώσω κι ένα μικρό update: χθες το βράδυ γύρισα περιοχή και γλώσσα στα Αγγλικά για να έχω την Cortana και σήμερα διαπιστώνω ότι δουλεύουν κανονικά στο office οι κλασσικές συντομεύσεις (ctrl+a, ctrl+c κ.τ.λ.).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

θα το δοκιμάσω.. να γυρίσω περιοχή και γλώσσα στα αγγλικά,  και ελπίζω μετά πάλι γυριζοντας το στα ελληνικά να το κρατήσει...

 

σε Office 365 παντως δουλεύει κομπλέ σε Windows 10.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι θέμα των 10. Είχε ένα συνάδελφος παρόμοιο θέμα με Win7 & O2010. Είναι αριστερόχειρας κι έτσι χρησιμοποιεί το δεξί για shortcuts. Οπότε αντί να παίζει με τα ctrl+a, ctrl+c, κλπ, παίζει με τα  shift+ins, shift+del, κλπ. Στήνοντας ένα νέο μηχάνημα, δεν έπαιζαν αυτά και είχε φάει μέρες να βρει τη λύση, αλλά δε θυμάμαι τι ακριβώς έκανε. Θυμάμαι όμως, ότι γέλαγε μετά γιατί ήταν κάτι αστείο.

Στο λέω περισσότερο για να ψάξεις γενικά και να μην επικεντρωθείς στα 10.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.