SirMomus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2016 Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνεται το δικτυο δωρεαν? δεν ειναι το cloud κλειδωμενο αλλά το δίκτυο... απο τον provider.. Υπάρχει κάποιος τρόπος με jailbreak πχ να γινει free unlock?
Wizard! Ιανουάριος 10, 2016 #2 Ιανουάριος 10, 2016 Δεν ξεκλειδώνει (επίσημα, δεν γνωρίζω για JB), αλλά μπορείς να πάρεις τον παλιό carrier να στο ανοίξει εκείνος.
SirMomus Ιανουάριος 10, 2016 Author #3 Ιανουάριος 10, 2016 εχω βρει sim interposers και ΙΜΕΙ απο carrier που κανουν 20 και 50-100 αντιστοιχα αλλά ελεγα μηπως υπαρχει αλλη επιλογη free
Shadow KnighT Ιανουάριος 11, 2016 #4 Ιανουάριος 11, 2016 Ειδικά για iPhone δεν υπάρχει free. Υπάρχουν πολλά services στο ebay που με ένα μικρό κόστος ~20ε και κάποιες συνθήκες στο ξεκλειδώνουν μέσω provider. Οι συνθήκες είναι συνήθως να είναι εκτός συμβολαίου και να μην είναι Blacklisted το IMEI, υπάρχουν εργαλεία για να το τσεκάρεις δωρεάν αυτό. Αν είσαι ο αρχικός κάτοχος του κινητού και είναι γραμμένο στο όνομα σου, εφόσον πάλι δεν είναι μέσα σε κάποιο συμβόλαιο, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τον πάροχο για να σου το ξεκλειδώσει αυτός δωρεάν. Και στις δύο περιπτώσεις, αφού λάβεις επιβεβαίωση για το ξεκλείδωμα, κατά 99% θα χρειαστεί να κάνεις backup-restore μέσω itunes.
das Ιανουάριος 11, 2016 #5 Ιανουάριος 11, 2016 Βασικά στο εξωτερικο, μετά την πάροδο του συμβολαίου στο δίνουν τον κωδικό συνήθως. Αν αγοράστηκε μεταχειρισμένο,(η κλεψιμεϊκο), εκτός ότι θα σου πέσουν τα @@ απο τις κατάρες των μελών του φόρουμ ,μονο αναγκαστικά εμπιστεύεσαι καποιο κινέζο πληρώνεις και περιμένεις ελπίζοντας .IPhone ειναι αυτά, δε μπορεί να εχει όποιος να να'ναι να ουμε...
SirMomus Ιανουάριος 11, 2016 Author #6 Ιανουάριος 11, 2016 το κινητο το πουλαει ενα παιδι 150 μου φαινεται πολύ καλη τιμη για 5s και εχει ανοιχτο icloud... μου εδωσε και IMEI και τσεκαρα δεν ειναι blacklisted αλλά τα υπολοιπα provider κλπ δε βρισκω τζαμπα μονο κατι sites που ζητανε 1-2$ να το κανουν(και δεν εχω ουτε 1 στην paypal αυτη τη στιγμη χδ) .. δλδ το μονο θεμα του κινητου οπως μου λεει ειναι οτι δεν παιρνει τηλς ειναι locked το δικτυο.. τι λετε?δεν το εχω αγορασει ακομα.. το σκεφτομαι αρκετα ομως μιας και φαινεται πως θα βγει <200Ε οταν τα πουλανε στην καλυτερη 300αν ξερει κανεις καλά απο αυτα μπορω να στειλω το imei να τσεκαρει
SirMomus Ιανουάριος 11, 2016 Author #7 Ιανουάριος 11, 2016 βασικα εστειλα στο παιδι και μου στειλε screenshot... αλλά βλεπω φορεας λεει vf gr ... παιζει να χει κανει και μαλακια.. ή να παιζει κατι? γιατι πως ειναι locked αφου Φορεας εχει vodafone GR??
cyberdyne Ιανουάριος 11, 2016 #8 Ιανουάριος 11, 2016 Δεν βλέπω κανενα κλέιδωμα, σε εμένα με cosmote γράφει cosmote..... Πήγαινε σε κατάστημα vf και δείξτους την φωτό να σου πουν μέσω ιμει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.