Jump to content



Iphone 5s locked carrier


SirMomus

Recommended Posts

Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνεται το δικτυο δωρεαν? δεν ειναι το cloud κλειδωμενο αλλά το δίκτυο... απο τον provider.. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος με jailbreak πχ να γινει free unlock?

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά για iPhone δεν υπάρχει free. Υπάρχουν πολλά services στο ebay που με ένα μικρό κόστος ~20ε και κάποιες συνθήκες στο ξεκλειδώνουν μέσω provider. Οι συνθήκες είναι συνήθως να είναι εκτός συμβολαίου και να μην είναι Blacklisted το IMEI, υπάρχουν εργαλεία για να το τσεκάρεις δωρεάν αυτό.

 

Αν είσαι ο αρχικός κάτοχος του κινητού και είναι γραμμένο στο όνομα σου, εφόσον πάλι δεν είναι μέσα σε κάποιο συμβόλαιο, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τον πάροχο  για να σου το ξεκλειδώσει αυτός δωρεάν. Και στις δύο περιπτώσεις, αφού λάβεις επιβεβαίωση για το ξεκλείδωμα, κατά 99% θα χρειαστεί να κάνεις backup-restore μέσω itunes.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά στο εξωτερικο, μετά την πάροδο του συμβολαίου στο δίνουν τον κωδικό συνήθως.

Αν αγοράστηκε μεταχειρισμένο,(η κλεψιμεϊκο), εκτός ότι θα σου πέσουν τα @@ απο τις κατάρες των μελών του φόρουμ ,μονο αναγκαστικά εμπιστεύεσαι καποιο κινέζο πληρώνεις και περιμένεις ελπίζοντας .

IPhone ειναι αυτά, δε μπορεί να εχει όποιος να να'ναι να ουμε...

Link to comment
Share on other sites

το κινητο το πουλαει ενα παιδι 150 μου φαινεται πολύ καλη τιμη για 5s και εχει ανοιχτο icloud... μου εδωσε και IMEI και τσεκαρα δεν ειναι blacklisted αλλά τα υπολοιπα provider κλπ δε βρισκω τζαμπα μονο κατι sites που ζητανε 1-2$ να το κανουν(και δεν εχω ουτε 1 στην paypal αυτη τη στιγμη χδ) .. δλδ το μονο θεμα του κινητου οπως μου λεει ειναι οτι δεν παιρνει τηλς ειναι locked το δικτυο.. τι λετε?

δεν το εχω αγορασει ακομα.. το σκεφτομαι αρκετα ομως μιας και φαινεται πως θα βγει <200Ε οταν τα πουλανε στην καλυτερη 300


αν ξερει κανεις καλά απο αυτα μπορω να στειλω το imei να τσεκαρει 

Έγινε επεξεργασία από SirMomus
Link to comment
Share on other sites

βασικα εστειλα στο παιδι και μου στειλε screenshot... αλλά βλεπω φορεας λεει vf gr ... παιζει να χει κανει και μαλακια.. ή να παιζει κατι? γιατι πως ειναι locked αφου Φορεας εχει vodafone GR??12473868_1052729471414911_18990215080775

Έγινε επεξεργασία από SirMomus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.