Jump to content



Αγορα RAM για επεκταση laptop


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους..θα ηθελα μια μικρη βοηθεια..
Εχω ενα laptop Toshiba Satellite L750-1L9. 

Θελω να κανω επεκταση της RAM απο 4g σε 8g.

Λιγο που το εψαξα το Laptopaki εχει 1*4g ram στα 1333mhz SO DIMM DDR3 (Διορθωστε με αν κανω λαθος)
Ερωτηση πρωτη το συγκεκριμενο λαπτοπ εχει 1 η 2 υποδοχες για RAM?Μπορω δηλαδη να αγορασω ακομα μια 4αρα και να την προσθεσω η πρεπει να παρω 8αρα.;

Ερωτηση δευτερη, τι μαρκα ειναι οι εργοστασιακες RAM του εν λογω λαπτοπ;Αν επερνα διαφορετικη μαρκα (στην ιδια συχνοτητα) θα ειχα προβλημα;
Προτασεις ελευθερα..Ευχαριστω πολυ..:)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες. 2 memory slots έχει το L750. Συνεπώς αν είσαι σίγουρος ότι έχε 1x4GB σου περισσεύει ένα slot για άλλα 4GB.

 

Δες http://www2.corsair.com/retailer/default.aspx?rid=154907ή http://eu.crucial.com/eur/en/memory, έχουν λειτουργία για να σου προτείνουν μνήμη με βάση κατασκευαστή/μοντέλο. Μνήμες crucial & corsair μπορείς να βρείς και στα εδώ καταστήματα και αν ξέρεις τον κωδικό που θες για το laptop σου τότε δεν θα αγοράσεις κάτι που δεν σου κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες να δεις την μνήμη που φοράει χωρίς να το ανοίξεις μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του cpu-z από εδώ http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html και να δεις τις καρτέλες memory και spd.  :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.