Jump to content



αγορά router αξίζει;προτάσεις.


Recommended Posts

ενδιαφέρομαι για αγορά router προς αντικατάσταση του hol router που δίνει ο πάροχος.Με δεδομένο ότι παίζω street fighter online, χρειάζεται hol tv το οποίο streamarei , επίσης υπάρχει nas που κάνει stream μουσική η ταίνίες. σε smart tv κλπ.

ρωτάω αν αξίζει η αγορά router και τι διαφορές θα υπάρξουν.

σκέφτομαι το παρακάτω.....

 

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/wifi-router/Netgear-Wireless-Router-AC1200-R6100-R6100-100PES.htm

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που ποσταρες δεν θα αντικαταστησεις πληρως αυτο που εχεις αλλα θα γινει bridge οπου απ το hol θα μεταφερεται η συνδεση στο netgear και αυτο θα αναλαβει ολες τις διεργασιες. Ετσι θα πετυχεις να δωσεις το βαρος του rooting, συνδεσεων πολλων συσκευων και μεταφορες δεδομενων σε μια πολυ πιο δυνατη συσκευη. Γενικα μια τετοια κινηση φυσικα και θα σε ωφελησει και απο θεμα αποδοσης και σταθεροτητας αλλα και απο διαφορες επιλογες τυπου QoS  που θα μπορεις μεσω διαφορων profiles που υπαρχουν, να θεσεις σε προτεραιοτητα το gaming ωστε να μην εκνευριζεσαι με σκαμπανεβασματα οταν υπαρχουν και αλλοι εντος δικτυου.  

 

Σαν επιλογες, netgear - asus - cisco βγαζουν πολυ καλα μοντελα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

επειδή δεν το πολυκατέχω το θέμα.το συγκεκριμένο router απέφυγα να το αγοράσω διότι δεν εχει gigabit ethernet. Να προσθέσω ότι υπάρχει και ένα switch tp link 5 θέσεων 1000άρι στο δίκτυο το οποίο έκανε πολύ μεγάλη διαφορά ειδκκά σε read write από το Nas.

Επίσης διάβασα ότι το Modem router του παρόχου συγχρονίζει καλύτερα από κάθε άλλο after market και για αυτό προτείνεται να συνδέουμε το νέο router πάνω στου παρόχου για να κάνει την δρομολόγηση.

Ισχύει; αν καταλαβαίνω καλά ο dr_nikiforos(ευχαριστώ για την απάντηση) κάτι τέτοιο προτείνει.

Επίσης θέλω να έχει wifi on/off κουμπι και αν υπάρχει να έχει χρονοδιάγραμμα πότε δουλεύει το wifi. Π.χ να κλείνει 3 με 5 και να ανοίγει αυτόματα ξανά κοκ

 

προτάσεις από netgear- asus cisco......

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.