Jump to content



P4P800VM ΚΟΛΛΗΜΑ


fotme

Recommended Posts

Αφου βρηκα τελικα επεξεργαστη, διαπιστωσα οτι το chaintech που ειχα παρει απο το πλαισιο στοκ ηταν χαλασμενη και πηγα και την εδωσα πισω και πηρα μια p4p800vm.

Εκει ξεκινανει η περιπετεια ενος προσκυνητη. Το μοβο δεν αναγνωριζε τους celeron d (2.66, o οποιος παιδια ποσταρει με 4ghz και ειναι prime stable 3.8@default ρευμα) και των κλειδωνε μεσα σε 10 δευτερα λογω οτι διαβαζε τα δικα του στις θερμοκρασιες.

Τελοσπαντων μετα απο μια οδδυσεια για το βιος (επρεπε να βαλω αλλο επεξεργαστη και πιο παλιο βιος για να παρει το τελεθταιο που υποστηριζει και ct-479), ο υπολογιστης πηρε τελικα μπροστα!!:clap:

Το θεμα λοιπον που προεκυψε ειναι το γεγονος οτι οταν κανω install ta windows, ο υπολογιστης κολλαει πεισματικα στην φαση tου install devices. :wall:

ΣΤην αρχη εβαλα αλλο cd tipota, μετα αλλαξα cdrom παλι τιποτα, καλωδιοταινια, εβγαλα πριζακια απο το τροφοδοτικο(300ρι noname) για να ειναι ελαφρυ, αλλαγη σε αλλο βιος παλι τιποτα, GENIKA TIPOTA!!!Δισκο δεν εχω δυστυχως αλλο IDE, αλλα γενικα τον εβαλα στο δικο μου υπολογιστη, μια χαρα τον γνωριζε και διαβαζε.

Να αναφερω οτι παρολιγο να παρω φωτια, εβγαιναν τρελλοι καπνοι απο το κουτι!!γιατι πυρωνε το καλωδιο του speaker και ελιωνε το καλωδιο , το εβγαλα και απο τοτε τιποτα.

Ρε παιδια θα ημουνα υποχρεωμενος αν μου πειτε τι δοκιμες μπορω να κανω, διοτι θα το πεταξω απο το παραθυρο, μιλαω σοβαρα. Ο υπολογιστης ειναι για τη μανα μου και πρπει να της τον εχω ετοιμο λιαν συντομως.

Ευχαριστω και περιμενω ποτασεις σας.

:worship:

Link to comment
Share on other sites

Μηπως εχει καμια περιεργη Onboard συσκευη η motherboard ή εχεις καμια καρτα πανω; Δοκιμασε να απενεργοποιησεις οτι δεν ειναι απαραιτητο (LAN, Firewire, Raid, καρτα ηχου ισως αρχικα κλπ) να δεις μηπως γινει τιποτα.

Τι windows βαζεις; Φτιαξε ενα cd με τα XP και το SP2 ενσωματωμενο αν δεν το εχεις ηδη κανει, να δεις.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από x@nD3R

Εγώ αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και όταν έβγαλα όλα τις κάρτες απο τα pci slots προχώρησε κανονικά η εγκατάσταση...

Το δοκιμασα αυτο x@nD3R, αλλα κανει τα ιδια, η μητρικη ειναι me onboard vga αλλα ειχα δοκιμασει να βαλω την vga μου και μου το εκανε. Παντως την onboard lan/usb δεν ta εχω δοκιμασει για να ειμαι ειλικρινης .

τα sp2 δεν προκειται να τα βαλω, θα μπουνε μονο οταν ειναι υποχρεωτικο. Με το που τα ειχα βαλει στον δικο μου, αρχισαν οι γωστες αστειοτητες του Gates.

θα δοκιμασω ρε παιδια και θα σας εχω 100% ενημερους.

Thnx m8s :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.